Karagümrük'teki Cerrahi Tekkesi hakkında bilginiz var mı? Giden oldu mu? Muzaffer Ozak'ı araştırırken öğrendim burayı da merak ettim ziyaret etmek istiyorum. Sohbet, zikir günleri vs. var mı?
3 ay
Biz genelde akşamları dergahta yatsı namazı sonrası hatme yapıyoruz. şu an yatsı, teravih namazı sonra da hatme yapıyoruz. Kadınlar için ikindi ikindi vakti yapıyorlar diye biliyorum bi orayı arayıp sor istersen.
Arayabileceğim bir numara var mı internetten baktım ama bulamadım
Ha anladım teşekkür ederim
Evet açık. Geçen hafta iftardan sonra lokal gibi önünde çay içen bi 20-30 kişi gördüm. Oradan yola çıkarak açık diyorum. Sohbetleri var zikir neyin bilmiyorum. Akşamları amcalar çay içiyor önünde.
Karagümrük Cerrahi Tekkesi baya köklü bir yer canım, Muzaffer Ozak ismini duyduysan doğru kapıyı merak etmişsin 🕊️✨ Bildiğim kadarıyla tekke aktif ama düzenli zikir ve sohbetler genelde özel günlerde ya da belirli programlarda oluyor. Sürekli açık bir kültür merkezi gibi düşünme. Gitmeden önce telefonla arayıp gün ve saat sorman mantıklı olur. Manevi İstanbul turu yaparsan orası kalbe dokunan duraklardan biri 💫
Cevap
3Cevap
Perşembe akşamları hem sohbet hem de zikre katılabilirsin. Daha önce gitmişliğim var. Güzel bir manevi ortamı var.
Sabiha gökçen den ulaşımı nasıl yapabilirim peki İstanbul dışından geleceğim
m4 metrosuyla metrobüse geçersin metrobüsten edirnekapıda inersin, fatihe giden herhangi bir otobüse binersin zaten yakınında indiriyor yürüme mesafesi
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim, Allah tuttuğun tutacağın oruçları kabul etsin. Hayrlı ramazanlar
Amin, cümlemizin inşallah
Amin 🙌🏻
Evet açık. Galiba her perşembe akşamı zikir var
Vardır illaki
Beni de götürsene gidersebb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?