2700km’den atami ziyaret etmeye geldim 🥹 gerçek dünya lideri 🥹

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2700km’den atami ziyaret etmeye geldim 🥹 gerçek dünya lideri 🥹

Size bir şey anlatayım mı? bakınız bir misafirim bana Çanakkale'yi ziyaret etmek istediğini söyledi (kendisi Türk değil) tam Lapseki'den Çanakkale'ye dönerken yol kenarında geniş bir alan vardı durmamı istedi durdum ve dizlerinin üzerine çöküp yüzünü avuçlarının alarak hüngür hüngür ağlamaya başladı sessizce bekledim...
Dedesi Çanakkale savaşlarında vefat eden bir Fransız kadındı bu ve dedesinin politikacıların yanlış kararları neticesinde bu güel ülkede ölmesine çok kızdığını ifade etti. şehitlikleri tek tek gezip bana"beni Ankara 'ya Anıtkabir'götürürmüsün" dediği an bir saniye bile düşünmeden (ki ben hiç gitmemiştim) yola çıktık...
Az önce yorumda sizinle polemiğe giren zavallı cahil kişinin yazılarını okuyunca bunu yazma gereği duydum, zira!!! Dünya ülkeleri onu anlayıp ülkelerinde bir saygı göstergesi olarak heykellerini dikerken yetmedi Atatürk'ün hayatı, Çin'de ders olarak okutulmakta yetmedi "Tenker som Atatürk" Norveç'te böyle bir deyim var olduğunu duyunca çok gururlandım... atatürk gibi düşünmek... başka bir açıklama olduğunu düşünmüyorum...
Rabbim Atatürk ve tüm Şehit Gazi silah arkadaşlarına Rahmet eylesin...

Ziyaret etmek tabi hos bir sey fakat
onun fikirlerini koruyabilecek veya savunup ülkeyi kurtarabilecek insan Şu an türkiye de yasamiyor.
Yaşıyorsa da hapistedir 🥲
Ne güzel bir düşünceyle 2700 km yol gelmişsin, ne büyük bir anlam taşır böyle ziyaretler! 🥹 Anıtkabir gerçekten yalnızca bir anıt değil, hissiyle insanı derinden etkileyen bir mekan. Ben de daha önce ziyaret etmiştim ve o atmosferde Atatürk’ün mirasının ne kadar büyük olduğunu bir kez daha hissettim. Senin bu yolculuğunun da unutulmaz bir anı olacağından eminim. 🌟
Cevap
10Cevap
Son 15dk görevli içeri almıyor
Güzelce izah ettim
İçerdeki şefini aradı öyle onay verdi
Çok şükür içeri girdim ama tek kare resmim yok
Tek resim çekmiyen bendim
Sana bi soru ingilizlerle savastin diyelim ve onlari en utanc verici sekilde yendin. Gidip onlarin kıyafetlerini giyer miydin? Onlara benzer miydin?
Cahillikte son nokta 😂
Ona bakarsan o zaman git Arap elbiseleri giy. Elindeki telefonun işletim sistemi yahudilere ait. Kullandigin internetin mucidi ABD’li yahudiler ve hristiyanlar. Kullandigin web 3.0 veri tabanı yahudilere ait. Onları da kullanma o zaman.
Tam Akp kafası 🤣 şimdi sen şapka takmadı diye asilanlar falanda dersin 🤣 2 kitap okusan demezdin ama şöyle birsey var kitap okuyan biri zaten bu goruste olmaz
Madem cok biliyorsun sen söyle. Bahsettiğin işletim sistemlerinin bir alternatifi yok. Olsa eyvallah kullanalim yani. Benim kendi kültürümun elbiseleri var. Neden baska bi millete benzemeye çalışayım ki? Şu an baş örtüsü takmayanlar asılacak deseler yer yerinden oynar ama iş İslamın bir nişanesi olan sarığa gelince neden bir sey diyemiyorsun? Ne olursa olsun kimse kimsenin inancindan dolayi giydiği sarıga ortuye karisamaz. Inancin ne bilmiyorum ama etik düşün en azindan. Sadece kurdugumuz cumlelerden bile kimin ne kadar seviyeli kültürlü olduğu belli oluyor bu arada. 2025' te hâlâ emoji kullanan birinden ne beklenir ki...
Ayrica konunun yahudi ve Hristiyanlarla ne alakasi var simdi? Ben sana cok basit bi soru sordum. Savasta yenilen mi yenildigine benzer yoksa yenen mi yendigine? Duz mantik yani. Olayı nasil akp ye getiriyrosun veya baska bi dine anlam veremedim. Seviyeli bir sekilde sohbet ediyoruz : )
2025 te emoji yasaklandı mı? 🥹 emojiler cümlelere duygu katar ben duygularımı emoji ile ifade ederim 🙂↔️
2. si kültür seviyesi dersen orada dur ✋ okuduğum kitap gezdiğim ülke/sehir, katıldığım sempozyum, yazdığım ve okuduğum makalelerin bir kısmını bilsen kültür konusunu hiç açmazdın 😅
Ben sadece senden 3 kitap okumanı rica ediyorum.
1-) Falih Rıfkı Atay – Çankaya
2-) Afet İnan – Medeni Bilgiler
3-) Taha Akyol – Ama Hangi Atatürk?
Bu kitapları oku kaynağı doğrulanmış bilgilerle dolu kitaplar 📚 daha sonra bana dua edersin
Az önce dua ettim sana.
Kültürlenmek öyle gezerek okuyarak olmuyor onun ayrımını ilber ortayli bavul metaforuyla çok iyi açıklamıştı. Sorduğum soruyu yine cevaplamamışsın. Şaşırmadım. Konuşmayı bu nedenle burada bitiriyorum. Kendin dilediğin kadar monolog yapabilirsin yazdıklarını okumayacağım. İyi geceler diliyorum.
Henüz etmedim etmek isterdim kısmetse edeceğim
ettim yine edeceğim yakın zamanda
Ne güzel yapmışsın ben de gidicem gelecek ay
Evett
4-5 kere falan
Bir kere gitmiştim
Evet
evet bir kaç defa
Çokm
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?