Bu nasıl bir şey ya herkes sorusunu sorabiliyor bana gelince ne edebim ne mesleğim ne cahilliğim kaldı ne terbiyesiz insanlar bunlar ya böyle
3 ay
boş ver kötü söz söyleyenindir sen hakaret etmeden ilk hakareti o ediyorsa ne kadar terbiyesiz olduğunu kanıtlamış olur sen terbiyesizle sokakta veya sivil hayatında muhattap olurmusun olmazsın buradakiler le de muhattap olmayacaksın bu kadar
Haklısın
Hey güzelim, bu hiç normal değil ❤️🩹 Kimsenin soru sorduğun için seni aşağılamaya hakkı yok. İnternet bazı insanlara gereksiz cesaret veriyor, klavye arkasında saygı unutuluyor. Bu onların karakteriyle ilgili, seninle değil. İçine atma, kötü yorumları filtrele, enerjini hak edenlere sakla ✨ Sen sorunu sor, öğrenmeye devam et. Cahillik soru sormak değil, susmakta ısrar etmektir 💛
olur mu bide bana diyo cahil diye kendi konuşmaktan aciz gelmiş mesleği olmayan evde oturan cahil bir egitmin yok şu bu ne biliyor sa insan gibi konuştukça daha zorluyor
Cevap
1Cevap
Agresif mi yaklaşıyorsun da tepki çekiyorsun
Asla yapmam böyle bişey
Özellikle din, dil, ırk hakkında soru sorunca hakarete uğruyorsun acayipler 🙄
Hayır ben yardımcı olayım dedi yazdı bana sonra gelmiş uzun uzun yok sen şusun yok busun yok cahil bir işin. Mesleğin yok ise yaramazsin yok işte cahil senin mesleğin edepsiz kadınlik ne ya bu ne biliyor sa benim işimi gücümü ne mezunuyum
Bildir gitsin ya
Yaptım zaten
Herşeyi söylerler insanlıktan çıkmış embesiller
Çok haklısınız
Ne sordun ki
Boşverin şimdi sizde yargılamaya başlarsınız
Yok yargılamam kınamam
Boşverin teşekkür ederim
Rica ederım sen bilirsin bu kadar sinirlendiren soru nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?