Kişilik & Karakter İnsanlar niye birden saygısız oluyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Şakanın dozunu ayarlayamayıp saygısızlık yapmasının belirtisi nedir? Çok geriyor böyle kişiler beni. İnsanlar niye birden saygısız oluyor? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Birisi daha öz güvenli diğerinden kendini yüksek görüyor kesin. 1 0 Yorumla
Begonvil28 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sadece şaka adı altında değil genel olarak saldırı modunda herkes kimin neyine laf söylesem neresini kullanıp canını sıksam modundalar 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Bunlar daha illet daha lanet birileri. Beddua da okumak istemiyorum gece gece. Yorumla Begonvil28 1 yıl Umursamaz olmak lazım yoksa insanlar çekilecek dert değil intihar sebebi Yorumla Soran 1 yıl Tövbe estağfirullah, niye intihar edelim reis Yorumla
Birisi_22 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl önceden kendi sınırlarını o kişiye gösterceksinki ilerde bu tip şeyler olmasın 2 0 Yorumla
Sultan344 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bı duygunun asiriligi var üstünde. bu ego olabilir vs. gaza gelmiş olabilir. 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Keyif duyuyorlar, geriliyorsan uzak durmalısın. Bu yakın çevrende ise mesafe koymanda fayfa var. 1 0 Yorumla
Grikedi_ Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Gerçekten böyle düşünüyorsan konuşmayı kes gitsin bence gerilmek durumunda kalmazsın böylelikle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Birisi daha öz güvenli diğerinden kendini yüksek görüyor kesin.
Sadece şaka adı altında değil genel olarak saldırı modunda herkes kimin neyine laf söylesem neresini kullanıp canını sıksam modundalar
Bunlar daha illet daha lanet birileri. Beddua da okumak istemiyorum gece gece.
Umursamaz olmak lazım yoksa insanlar çekilecek dert değil intihar sebebi
Tövbe estağfirullah, niye intihar edelim reis
önceden kendi sınırlarını o kişiye gösterceksinki ilerde bu tip şeyler olmasın
Bı duygunun asiriligi var üstünde. bu ego olabilir vs. gaza gelmiş olabilir.
Keyif duyuyorlar, geriliyorsan uzak durmalısın. Bu yakın çevrende ise mesafe koymanda fayfa var.
Gerçekten böyle düşünüyorsan konuşmayı kes gitsin bence gerilmek durumunda kalmazsın böylelikle
İşi bitti derler ya hani o mesele
At cope gitsin