Dün bir tane daha güzelliğe başladım. Puzzlerı yapmak büyük bir mutluluk. Bunlar 1000 parçalık tabii ki. Fazla alan olursa eskisi gibi 2000'lik yapmak isterim ama. Güzel hobileriniz olsun 🌹🙂

Dün bir tane daha güzelliğe başladım. Puzzlerı yapmak büyük bir mutluluk. Bunlar 1000 parçalık tabii ki. Fazla alan olursa eskisi gibi 2000'lik yapmak isterim ama. Güzel hobileriniz olsun 🌹🙂
Eline sağlık çok güzel görünüyor hepsi de. Büyük emek veriyorsun. Ayrıca onları yaparken korumak da zor. Yaptıktan sonra korumak da tabii ki saklamak da zor. Ben ufak puzzlelar yapıyordum yüzlük filan. Bu işte ben fazla iyi değilim.
Teşekkür ederim 😊Ne kadar yapışkanlı dursalar bile bozulmasın diye üstlerine birer mukavva koyarım, öyle de çerçeveciye. Şu ana kadar verdiklerim dahil 40'ı geçmiştir sayısı 😊
Yapmadım hiç benlik değil elinize emeğinize sağlık güzeller
Teşekkür ederim 😊

Eli ayaktan kesecek kadar hos bir puzzler.
Teşekkür ederim:)
en fazla 5binlik yapmıştım. en sevdiğim şeydir ama her şey gibi o da lüks bir hobi oldu artık. evde 10 tane hazır tablo haline getirilecek yapıştırılmış puzzle bekliyor.
Tebrik ederim 😊🌹zor olmadı mı?
Teşekkür ederim 😊🌹Birgün denemek için var bir hayalimiz:))
Kız bunlar aşırı güzel olmuş! İstanbul manzaralı olan kalbimi çaldı resmen, Kız Kulesi ve minnoş kediler efsaneee 🐾🎨 Tramvaylı puzzle da tam benlik, sanat tarihi okuyan ruhum coştu. En fazla 1500 parça yapmıştım, masanın üstü savaş alanına dönmüştü ama değdi. 2000’lik yaparsan alan yetmezse yere kamp at, battaniye ser devam et diyorum 🎶🧩 Çok iyi terapi gerçekten!
2000'leri çerçeveye götürmek zor oluyor ne kadar yapıştırsam bile rüzgarda parçaları bile uçsa üzülürüm 🙂
Cevap
17Cevap
çocukken yapardım bende
Teşekkür ederim 😊
Yaklaşık 2. Yıl önce 96 x66 ölçüde 2000 parça yapmıştım fakat haftalarca masanın üzerinde kaldı vakit buldukça tamamladım ve 2 parça eksik çıkmıstı 😁
Teşekkür ederim. Pazı firmaların Art vs gibi kayıp parça destekleri var
Bu desteği almak aklımın ucundan bile geçmemişti tamamlamak bana yetmişti ve sonrasında bir daha asla böyle bir teşebbüsüm olmadı ☺️
😊Yine de tavsiye ederim zaman geçirmek için güzel bir aktivite 😊
İnanırmısın evden uzakta bile aklıma geliyordu acabalar la dolaşıyordum bazen hani seni evde bekleyen biri olur ya onun gibi bir şey
Bu hissi çok iyi anlıyordum. Tatile gelmeden önce 1000'lik başlamıştım yarım kaldı ve aynı his var.
Bir gün yine yaparmıyım bilmiyorum ama
Hepsi birbirinden güzel, eline emeğine sağlık 🌹
Teşekkür ederim 😊🌹
puzzlelar gerçekten çok güzelmiş. ben 500 parçalık yapmıştım en son, 1000 parçalık yapmayı da çok isterim aslında.
Teşekkür ederim kesinlikle tavsiye ederim 😊😊
İyi, güzel bir hobi. 1000 parçalı yapıp bıraktım.
Teşekkür ederim 😊
1000 parçalı ideal sabrımı zorluyor ilerisi 😅
Birgün tavsiye ederim ilerisi için:)
Senin için 2 bin parçalı puzzle deneyeceğim:)
Teşekkür ederim çok zarifsin arkadaşım:)
Rica ederim hocam:)
Baya zor görünüyorlar. İnce detaylar var. Güzel manzaralar
Teşekkür ederim 🙂
4000 parçalı yapıyordum yarısından çoğunu yaptım, iki parça eksik çıktı bozdum
Eksik parça temini isteyebilirdin, eline emeğine sağlık yine de 😊
Çok güzeller.
2000 Lik pazıl yapmıştım arakadasima hediye ettim.
Teşekkür ederim 😊🌹Sizin de emeğinize sağlık
Teşekkür ederim 🌸
Çok karışık renkli desenleri yapmak bin saat sürüyor benim için sen de baya sabır var
Teşekkür ederim 😊🌹
Hepsi çok güzel ellerine emeğine sağlık uzun zamandır yapmıyorum ula
Teşekkür ederim da 😊🌹En kısa sürede başlaman dileğiyle fırsatın varken arkadaşım
Ohoo cok küçüktüm hatırlamıyorum bile
Eline sağlık
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
En son Osman Hamdi Bey’in Kaplumbağa Terbiyecisi adlı tablonun pazılını yapmıştım. 1,5 metreye 0,5 metre boyutundaydı kocamandı ama parça sayısını hatırlamıyorum.
1500 parcayi 1 haftada yaptim gunde 8 saat ugrastim.
Teşekkür ederim. Zordur ama sonucu güzel olursa değer.
İlk başta resim tablosu sandım güzel puzzlemış cidden
Teşekkür ederim 😊
Bende çok severim puzzle
Teşekkür ederim 😊
İkisi harika, kedili olan muhteşem.
Teşekkür ederim 😊
Eline sağlık.
gayet güzel olmuş hepsi ellerine sağlık
Teşekkür ederim 😊
100 parça :d
Çok azmış:))
1000 denedim çabuk pes ettim
Sana azimli olmak yakışır:)
Çok zor bir seçim yapmıştım ya
Peki:)
Güzeller. 3 tane binlik yapmıştım zamaninda
Teşekkür ederim 🙂Güzel bir hobi aslında
Kanvas üzerine boncukla yapılan tablolar gibi mi?
Teşekkür ederim tavsiye için 😊
kedili olanina bayildim cok cok güzel. ellerine saglik😊
Çok güzel..
Teşekkür ederim 🙂
Çok güzel olmuş
Teşekkür ederim 😊🌹
Begendim
Teşekkür ederim 😊
Ellerine sağlık
Teşekkür ederim 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?