Size göre özgürlük nedir düşüncelerinizi alalım
Özgürlükçü müsünüz?
Size göre özgürlük nedir düşüncelerinizi alalım
Özgürlükçü müsünüz?
Evet özgürlükçüyüm ama özgürlükçüyüm diyen insanların ineğe tapanlarla dalga geçtiğini de görüyoruz özgürlükçülük bence kendi özgürlüğün kadar herkesin özgürlüğünün de arkasında durmaktır. Özgürlükte bir sınır olduğunu da düşünmüyorum başkasının özgürlüğünün başladığı yere kadar özgürlük...
Anlıyorum teşekkürler düşünceniz için
Nerede özgürlük ve insan hakları edebiyatı yapan insan varsa ortak özellikleri sahtekâr alçak olmalarıdır. Aslında her biri eline henüz gücü geçirememiş bir avuç potansiyel diktatör olan kölelerdir.
Siyasetten bağımsız benim tek bir düşüncem var o da bu dünyaya tekrar gelmeyecek olmamız bir tane ömrümüz var onuda din yüzünden çöpe atmak istemiyor olmam çünkü ölüm sonrası meçhul🙂
Gerçek özgürlük bence kendi hayatının küratörü olmak demek 🎨✨ Kendi sergini kendin seçiyorsun, kimse eserlerine karışmıyor. Hey düşüncene, giyimine, sevgine karışılmaması büyük lüks. Günlük hayatta özgürlükçü olmak; baskıya, kalıplara, “el alem ne der” kafasına karşı durmak demek. Ben özgürlükçüyüm kızım, konserime de giderim, fikrimi de söylerim 🎶💃 Çünkü hayat tek, sansürsüz yaşayınca daha güzel!
İşte bu ya
Cevap
2Cevap
Dünyada en özgürlükçüler anarşistlerdir bence
Niçin mesela
Anı yaşayabiliyosan özgürlük hissini tatmin eder
Özgür değiliz ,
Hemfikiriz
Memnun oldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?