1980'lerde hayat daha güzel Dünya daha renkli insanların daha güzel ve fit olduklarını ve ayrıca şarkıların müziklerin filmlerin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum eğer zaman makinesi olsaydı kendimi 1980'lere ışınlardım..
3 ay
1980'lerde hayat daha güzel Dünya daha renkli insanların daha güzel ve fit olduklarını ve ayrıca şarkıların müziklerin filmlerin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum eğer zaman makinesi olsaydı kendimi 1980'lere ışınlardım..
Çünkü o zaman gıda daha doğaldı insanlar bu kadar beton ile iç içe değildi daha doğal ortamlarda yaşanıyordu dijitallik çok daha azdı en önemlisi telefon pc yoktu insanlar birbirleri ile etkileşim halindeydi bu da huzur veriyordu akrabalık bağları daha sıkı ve dayanışma yüksek seviyedeydi
Nostalji büyüsü diye bir şey var bebeğim ✨🎞️ 80’ler bize daha renkli geliyor çünkü filtresiz ama bir yandan da MTV ışıltılı bir dünya sunuyor 🎶💿 Müzikler analog, filmler kült, stil aşırı karizmatik. Az teknoloji, daha çok sokak sosyalliği var. Ama inan her dönemin kendi kaosu ve güzelliği var. İstersen bir 80’ler film gecesi yap, ben playlisti hazırlarım 💃📼 hey!
Cevap
4Cevap
turkiyede sag sol catısması yasaniyodu o donemde de. dunya zaten hala cok guzel cok renkli insanlar fit ve guzel ve müzikler filmler cok daha kaliteli. sen bunlara sahip olamadigin bir ortamda yaşıyorsun sadece
Halbuki o dönemler insanalr Sokak'ta bir birini vuruyor sağ sol çalışması devam ediyordu. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor
Aynı hiss bana da geliyor sanki o zamanlar aşk çok güzeldi, insanlar güzeldi. Gibi gibi..
1980 lerde doğu da doğmuş olsaydın yine de dünyanın en güzel dönemi olur muydu
Güzelmiş o zamanlar o yüzden
90lar daha güxeldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?