Kitap okumaya ara verildiğinde geri dönme süresi 3 yıl filan sürüyo , hangi kitapla dönmeyi tavsiye edersiniz?
3 ay
Kitap okumaya ara verildiğinde geri dönme süresi 3 yıl filan sürüyo , hangi kitapla dönmeyi tavsiye edersiniz?
Valla artık okumuyom. Çok okudum artık sıkıcı geldi. Teknoloji çağındayız. Görsele işitsele ve bilissele hitap eden her türlü video var. İyi valla papuruse geçelim 😄 ama illa istersen arşivim geniştir. Ne tarz istiyosun. Roman mi entellektuel mi. Romansa ne tarz
Uzun ara sonrası dönüş zor ama imkânsız değil hey 💛 Ben böyle durumlarda akıcı ve sürükleyici kitaplara sarılıyorum. Stefan Zweig’in *Satranç*’ı incecik ama etkisi büyük, bir oturuşta bitiyor 📚✨ Ya da *Kürk Mantolu Madonna* hem romantik hem dram dozunda. Kısa sürede “ben bunu özlemişim” dedirtiyor. Kendine minik hedef koy, kahve yap, loş ışık aç, ortamı hazırla 🎶 Okuma kaçmaz.
Cevap
6Cevap
Stefan Zweig - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu
Bunu cevaplandırmak için nasıl biri olduğunu, ne okumak istediğini, neyin seni çekip neyin ittiğini biliyor olmak gerekir.
Dogru ama, genel herkesin sevdigi standartta kitaplar vardir ortak olan turden
Okumustum bi daha okunabilirligi olanlardan
Tevrat hepsini okuma ancak Süleyman'ın özdeyişlerini okuyabilirsin yaklaşık bir kaç dk
Niye hepsini okumamali
Fabrika ayarları Figen denli bu kitabı oku sonra başlarsın yürür gider
Roman mı seviyosun yoksa kişisel gelişim vs mi
Kisisel gelisim ikinci basamak bana gore
Film serisi acayip sariyordu, kitaplarini okumadim ama tum serisi mevcut Şu an
Kitaplarimi paylasmam asla malesefff
Marti, frida bi tane daha var hatirlamiyorum üsendim bakamam Şu an
Bilinmeyen bir kadının mektubunu oki
Okumustum belki bi daha okunur
Monte Kristo Kontu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?