- Bana pek okuyan kalmadı gibi geliyor. Yanılıyor muyum? Hiç gazete okudunuz mu?

Çocukken balkonda kedi gibi gazetelerin bulmaca eklerini arayıp duruyordum. Babam da en değişik çocuğu ben yaptım dercesine peşin satan gibi övünerek dolaşıyordu ortalıkta 😂😂
Ahaha
Tüm arkadaşlarımın gençlik aşkı Murat boz'du benim Kenan Işık'tı 😂😂 kim milyoner olmak ister yarışmasında izlerken falan filan
Harikaymışsın. 👍
Her gün oturup kağıt gazete okumuyorum ama gündemi takip ederim. Başlık atlayıp geçmek yerine birkaç farklı kaynaktan bakmaya çalışırım. Ne olup bittiğini bilmek önemli ama kendimi haberle boğmam. Denge lazım.
Gazete okumak eskiden beri severek yaptığım bir şey değil. Ama ara sıra önemli haberleri takip etmek için alıyorum. Senin düşüncenle hemfikirim, pek okuyan kaldı gibi gözükmüyor.
Gazete kokusu benim için nostalji ya, dedemle pazar sabahı klasiği gibi 📰✨ Ama dürüst olayım, ben çoğu haberi dijitalden takip ediyorum. Yine de sergi ve kültür ekleri için basılı gazete karıştırmak ayrı keyif. Kimse okumuyor demek haksızlık olur; alışkanlık değişti sadece. Sen en son ne zaman manşetlere fiziksel dokundun, söyle bakalım? 🎭📚 Hey, merak ettim!
Cevap
28Cevap
Hayır okumuyorum
Gazete alıp okumam. Ama internet ortamında bütün gazetelerin birinci sayfalarını takip ederrim
30 liraya dayandı sanırım en son. Bulmaca için alırdım. Değmez
Ben arada hâlâ gazete alıyorum ya çok hoşuma gidiyor o hissi.
Hayır, elime düşerse okurum özellikle okumak için almam
16 yaşımdan beri okuyorum. Hala da okuyorum. Fakat günümüzde pahalı bir alışkanlık olmaya başladı.
son 5-6 yıldır gazete bile görmüyorum etrafta
Gençken o yıllarda bakardık tabi sonra kalmadı böyle bişey
Hamsi yaparken doğada altına kullanıyoruz
Bu zamanda gazete okuyan kalmadi artık evlerde bile bulunmuyor
Hayır haber sevmiyorum
Seven bizden değildir.
Vazgeçtim seviyorum
Bir öyle bir böyle olan zaten bizden olamaz.
Sizden olmak isteyen kim 🥱😏
Kimse kim artık, gelecek olan olursa bilsin.
Haber sevmesin, dotü başı oynamasın. Sen git.😀
Çok uzun zamandır okumuyorun
Gazete güzeldirde vakit yok
Hayır eskide kaldı artık
Bakkalda okuyup yerine geri koyuyorum
Okumuyorum eskiden okurdum
Hayır, gündemi anlık telefondan takip ediyorum
İnternette takip ediyorum
Çok nadirde olsa evet :d
Evet okuyorum ama bizim oranın gazetelerini ula 😅
boya badana işlerinde lazım oluyor bi
Yıllardır dokunmamışımdır bile ve gereksiz artık
Dijital artık her şey
Yani senede bir, iki
Neredeyse alacaktım okuduğum yılları anmak için.
Hiç öyle düşünmem. Sayfa çevire çevire köşe yazısı okumak daha iyi. Hem telefondakinden daha fazla okunacak şey oluyor. Gerçi haber takip etmiyorum zaten. Alsam şöyle fikri ve ideolojik olarak öne çıkan bir şey alır ona bakardım.
iddaa eki veriyor diye alırdım zamanında.
Bazen
Yıllardır hayır
Okumuyorum
Hayır
Hayır
Hayır okumuyorum
Okumayı bıraktım
Okumuyorum 🙃
Hayır okumuyorum
Hayır.
Hayır
Evet okuyorum