Yine de bir okuma eylemi olduğu için bu alışkanlığı devam ettirmek önemli. Politik eğilimleri bir kenara bırakarak her politik kesimin yayın organları okunmalı.

Bence önemli olan basılmış gazete okumak değil. Önemli olan herhangi bir yerden gündeme dair bilgileri edinmeye çalışmak, makaleleri okumak ve bunları yorumlayabilmek. Gündemi takip etmek her bireyin yapması gereken bir görev olduğunu düşünüyorum. Bunu isterse gazete alıp yapsın isterse internetten okusun. Ama okusun! Okumayan, araştırmayan toplum bir gün kendini bitirecektir.
Ben hala 2 3 çeşit gazete dergi okurum daha keyif verici geliyor, yüklenmek gibi bir derdi de yok 😅
Kesinlikle. Taze basılmış gazete kokusu da cabası.
Gazetenin yerine haber sitelerinin geçmesini sakıncalı bulmuyorum. Ama böyle olunca da gazetelerden kazanamadıkları parayı web sitelerindeki reklamlardan kazanmaya çalıştıkları için haber siteleri reklamlardan geçilmiyor.
Taze basılmış gazete kokusu da başka hanımefendi. Yok olmamalı kesinlikle.
Efendim siz kitap, gazete kokusu alın diye her yıl milyonlarca ağaç kesiliyor. Bu kadar bencil olmamak lazım.
Ağaçlar sadece yazılı basın için, çiftlik gibi, üretilse ortada hiçbir sorun kalmaz. Basılı yazının yerine dijital yazın geçemez. Geçmemeli.
Gazete kokusu sevginiz yaşlıların tuşlu telefon kullanma ısrarına benziyor. İlk çıktığı zamanlarda tuşlu telefona da karşı çıkmışlardı. Fakat ne oldu? Teknoloji onların ısrarlarına üstün geldi.
Evet demode zevklerim var ve bunlardan vazgeçmeyeceğim.
maalesef bir gün gazete basımı duracak ve siz de tuşlu telefon kullanmakta ısrar edenlerin son zamanlarda akıllı telefona geçmeye başlaması gibi bu zevklerinizi terk etmek zorunda kalacaksınız.
Gündemi takip etmeyi bırakırım ancak dijital basını takip etmem. Bir çerçevenin arasına sıkıştı mı benim için yazılanın anlamı kalmıyor.
Cevap
2Cevap
artık kagıt gazete kimse okumuyor...
internetmecrasına taşındı mevzu...
Hayır malesef
Yok okumam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar