Hayır hiç okumadım ve okumayı da sevmiyorum. bunun yerine sosyal medaya da takip ediyorum haberleri ya da olayları. yani dijital olarak. bu yüzden dergi okumayı da pek sevmiyorum.
Benim için tam klâsik.. yeni nesil su online gazete olayını hic sevemedim kahvemi alıp gazetemi alip ağız tadiyla cevire cevire okuyacağım söyle.. miss
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayır hiç okumadım ve okumayı da sevmiyorum. bunun yerine sosyal medaya da takip ediyorum haberleri ya da olayları. yani dijital olarak. bu yüzden dergi okumayı da pek sevmiyorum.
Gereksizdir.
Ortada Ayine-i Vatan yoktur; Ahmet Mithatların yerini kusturmalı boşnak saksocuları, Ali Suavilerin yeriniyse süslü lumpen solcuları almıştır.
Bak, 5.3'lük bir Bor depremi oldu.
Bunu telefonuma gelen bir küçük bildirimle öğredim ve inan ki ertesi gün, Ziya Paşa bu konuyla ilgili hamidsavar göndermeli bir yazı kaleme alırdı.
Evet her sabah evime 2 tane gazete gelir. Ikisinide okurum.
Benim için tam klâsik.. yeni nesil su online gazete olayını hic sevemedim kahvemi alıp gazetemi alip ağız tadiyla cevire cevire okuyacağım söyle.. miss
Eskiden çok okurdum, spor ve magazin dışında her haberi her yorumu okumayı severdim. Şimdi hepsi dijitale döndü
Bende aynı öncelik bulmaca ama gazete bulursamda kitap niyetine de okurum tabi
@kimbu032 ?
Posta gazetesini okurdum eskiden. Rahmetli Haydar Dümen’in sayfasını özellikle takip ederdim dksjs
Eskiden her pazar alırdım şimdilerde internetetn takip ediyorum.
Basılı gazete okumayali çok uzun zaman oldu ya 😊
Evett ya bulmacalara hastayimm. Hele o kağıtların boylarının eline bulaşması 😍😍😍
Gazete almak yerine internetten okuyorum artık tüm haberleri
ben de bulmacalarını seviyorum
burç yorumlarına bakıyordum ama kaldırılmış sanırım
Google daki haberleri okuyom
Arada alıp okurum...
Denk gelirse anca
Her gün okuyorum alıyorum
Eskiden spor sayfalarını okurdum
Gazete mi kaldı anca mangal için kullanır artık
İngilizce gazete okurum.
Eskiden Haydar Dümen okurdum
eskiden okurdum hatta ilk ben okurdum