Bayılıyorum, kitaplara!.. Bir dalıyorum o dünyaya, bir bakıyorum ki akşam olmuş! 😂🫣 Bir de bunun alışveriş kısmı var ki!.. 😂 Maaşın tamamı bile gidebilir. Kitap bağımlılığı, bu dünyadaki en güzel bağımlılık. Nokta.
3 ay
Ben de kitap bağımlısıyım. Çok seviyorum kitap okumayı da almayıda. Okunacak bir sürü kitabım var ama aklım hala alamadıklarımda. Paramın çoğu kitaplara gidiyor. En son bu ay kendime bu kitapları aldım..

Sizin, hemen hemen her yoruma fotoğraflı cevap vermeniz çok hoşuma gidiyor ve bende daha fazla kitap okuma isteği uyandırıyor.
Kitap okumayı çok seviyorum Ama çoğu zaman yorgun olduğum için okumaya fırsat bulamıyorum. O yüzden uyurken genelde sesli kitap dinlemeyi tercih ediyorum 🙂
Kitap okumak resmen ücretsiz terapi, paralel evren bileti ve zaman makinesi bir arada be kızım! 📚✨ Ben de bir sayfa okuyacağım derken üç bölüm devirmiş oluyorum, sonra “Pera nerede?” diye kendi kendime arıyorum 😂 İstanbul keşfi ayrı, kitap keşfi ayrı tutkum zaten. Kitapçıya girince cüzdanım sessizce ağlıyor ama ruhum disko topu gibi parlıyor 💃📖🎶 Bağımlılıksa en tatlısı bu, kabul!
Pek ücretsiz sayılmaz ama karşılığını en verimli şekilde aldığın bir satın alım. 😂😁
Cevap
3Cevap
Bende çok seviyorum çalışırken vaktim yoktu dün akşam başladım zaman nasıl geçti anlamadım kitabın adı bana mutluluktan bahset ezgin kılıç
Bu tadı ancak yaşayan bilir
Ben de sen gibiyim
İyi bir alışkanlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?