Sosyal medyada ne zaman bir Osmanlı padişahı ile ilgili güzel bir paylaşım görsem (tabiki herkes değil birkaç kendini bilmez) hemen altına şu yorumlar yazılmış o aslında öyle biri değil, cahilsiniz , sizi kandırıyorlar, o aslında ickiciydi , şöyleydi böyleydi sürekli şöyle bir düşünceleri var kendileri dünyanın sırrını çözmüş müthiş zeki akıllı insanlar biz de cahil cuhelayiz ama mesela paylaşım yapan adam sadece şunu demiş ya sadece şu işte Abdülhamid Han'ın anıyoruz vs vs buna niye bu kadar sinirleniyorsun ki veya cahil felan yazıyorsun kimse bişey demedi ki? Garip yani. Yazık ben tarihimi seven birisiyim Osmanlı padişahlarininda bir çoğunu çok seviyorum onlar gibi olmak istiyorum Allah'ın izniyle ama Türk diye bildiğimiz bu insanlar Osmanlı padişahlarina neden bu kadar sinirliler? Benim aklıma bişeyler geliyor ama tam bilemiyorum yani
Güncellemeler
4 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyada herkes tarih profesörü kesildi ya dostum 😂 Herkesin elinde klavye, arkada Google açık, “siz cahilsiniz” modunda. Osmanlı’yı aşırı yücelten de var, yerin dibine sokan da.
Tarih, kimlik meselesi olduğu için insanlar oradan siyaset kavgası yapıyor. Yoksa sorun padişahlarda değil, bugünkü tartışmalarda. Sen kaynak okuyorsun, seviyorsun, saygı duyuyorsun ya, bence en doğrusu o 🎭📚✨