yok mu şöyle 1700lerde doğup fransız ihtilaline katılımımız?

yok mu şöyle 1700lerde doğup fransız ihtilaline katılımımız?

Osmanlı, Selçuklu zamanında. Savaşlarına katılmak hiç olmazsa o dönemin havasını almak isterdim. Anadolu nereden nereye geldi, nasıl günler geçirdi bilmeliyiz
Bi tarih aşkı sezdim ama :))
Etrafına bak, kimse hiç bir şey bilmiyor ama herşeyin experti gibi dolanmıyorlar mı :D
Tabii ki de var. İnsanlara hiç bir şey öğretemiyorsun. her şey her işi ustasından daha iyi biliyor. Zaman öyle bir hal aldı ki hasta eve gidip chat gpt ye durumunu soruyor sonra gelip doktora akıl veriyor heheh
1920 li yıllarda doğmak isterdim daha geriye gitmek istemem
İşte cumhuriyet kadını :D
😄
Teşekkür ederim 🙏
Eica ederimm (çiçek, nergiz)
O değil de 90'larda takılı kalsaydık.
Vallahi yaa. 80-90 lar tam yaşanılacak zamanlarmıs...
Beyaz show vardı bi kere djd
Çarkıfelek izlerdim ben ahahabh
Şahane pazar? 😅
Ooo Pazar sabahlarının vaz geçilmezi Televole :D Akşamları parliament sinema gecesi kuşağı :D Yaşlandık mı ne. D
Valla öyle 😅 eskilere özlem duymalar falan
Sen bilmezsin tabi ben küçükken leblebi tozu yiyerek kendimi boğmaya çalısırdım hahsafbnha j
Psikopatlık o zamanlardan beri var desene
Yeeeap (çiçek, nergiz)
🍀🙏
Teşekkür ederim 💫
Rica ederimm (çiçek)
Ben kesin 19. yüzyıl sonu – 20. yüzyıl başı isterdim, Paris’te sanat patlaması dönemi falan, Monet’ler, Van Gogh’lar, kübizm doğuyor, atölye atölye gezerdim 🎨 Ama sonra aklıma geliyor: antibiyotik yok, dişçi travması garanti, internet yok… Pes ediyorum kanka, 2000’lerde doğmak yine de en mantıklısı. Fransız İhtilali romantik, ama gerçekçi olursak çok kaos, az konfor 😅🚀
Cevap
11Cevap
doğmak istemezdim
3000 li yıllarda olmak isterdim geleceği merak ediyorum
Ya o yıllarda yemek yok kapsüllerle besleniyorsak? Napayım ben iskender yiyemiyorsam 3000 lü yılları ahfjhkab
İskender tadı geliyordur yiyip yiyip kilo almama aktiftir hem 🤣
Bak öyle bir şey varsa okeyim abafhaj
Günümüzden 100 yıl sonrasını merak ediyorum. Yapay zeka, robotlar, Uzay çağı ilgimi çekiyor.
Tahminimce bundan 300 yıl sonra bile robotlar falan haata entegre olamaz Kızılhanım. Bir video izlemiştim sene 2012 falan insanlar günümüzde robotların uçan arabalırn falan yer alacağını hayal ediyor internette boyle videolar izliyordu. O 10-15 senelik zaman dilimnde gerçekten teknoloji çok gelişti ama 4-5 senedir olduğu yerde sayıyor. En azından halka açıklanmış şekli oyle. Şimdilerde tiktokta baldırı cıbıldak kızlara bakıp şaşırıyor millet. D Başka yöne doğru evrildi dikkatler hehehe. Ama anladım tabi ne demek istediğini o zamanları görmek harika olabilirdi cidden.
Valla o dönemler soylu değilsen omeun ortalama 40 yıl o yüzden gelecekte bir yüzyıl seçelim 35. Yüzyıl
Hiç düşünmedim ama 3000'li yıllar nasıl olacak çok merak ediyorum.
Bende 1453 yıllarında İstanbulun fethini görmek isterdim
Ben erken doğduğumu düşünüyorum bundan bir 1.000yıl sonrası iyi olurdu beli:D
Ben kral olarak doğmak isterdim çin Abbasi Pers Roma Osmanlı Kuveyt Rusya farketmez
Muhteşem Yüzyıl'da dkjd
Asfasfbhja
Ben doğmayayım ya 🤪😹.
Minnie bohem, minnie melankolik, minnie incinmiş. Eskiden yaşam dolu neşe doluydu. D
2009 sonrası fırtına 🤪.
Antik Mısır çağır Kleopatrayı görmem lazımd
Asrı Saadet döneminde olmak isterdim.
19. Yüzyıl fena olmazdı jsn
Barok dönemi.
hiç doğmak istemezdim
32. Yüzyılda
1.500'lerde
16 ya da 17
6. 7. Yüzyılda
27. Yüzyıl
MÖ ya da 600-700’lü yıllar ya da 1200