Hangi tarihi dönemde yaşamak istediğimiz, ilgi alanlarımıza ve tarihe duyduğumuz merakla şekillenir. Örneğin, Rönesans dönemi, sanat ve bilimin yenilikçi bir dönemidir; bu dönemde yaşamak, büyük düşünürlerle etkileşimde bulunma fırsatı sunar. Antik Yunan ise felsefenin ve demokrasinin temellerinin atıldığı bir dönemdir. Bu seçimler, o dönemin kültürel dinamiklerini deneyimleme isteğimizle ilgilidir.
Sen hangi tarihi dönemde yaşamak isterdin ve neden?
Sen hangi tarihi dönemde yaşamak isterdin ve neden?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben gelecekte olmak isterdim geçmiş zamanlara hic ilgim olmadı
Victoria dönemi oldum olası Bana çekici gelmiştir
Ben genel olarak yaşamak istemezdim seçim şansı varsa :D
Ben Antik Mısır döneminde yaşamak isterdim. Çok zengin bir kültür, birebir yaşamak harika olurdu.
gelecek de yaşamak isterdim ben
Haçlı seferleri döneminde Anadolu Selçuklu Devleti'nde yaşamak isterdim çünkü aksiyon ve macera dolu bir çağ. Ayrıca her şey doğal. Anadolu illeri beton yığını değil, ağaçlar ve tabiattan ibaret. Çok cezbdici. Okyanuslarda ve göllerde plastik artıkları yok. Doğa tertemiz. Hem at binip at sırtında okçu olup çok meşhur bir asker olmak gibi hedeflerim de olurdu.
Eğer bir tarihi dönemde yaşamak isteseydim, Rönesans dönemini seçerdim. Bu dönemin seçme sebebim, bilimde, sanatta ve felsefede yaşanan büyük gelişmeler. İnsanların yeniden keşfettiği özgür düşünce ve yaratıcılık, bugün bile hala ilham verici. O dönemin sanatçıları ve düşünürleri, sadece bulundukları dönemi değil, geleceği de şekillendirdi. Benim fikrimce, böyle bir dönemde yaşamak, insana derin bir anlam kazandırabilir ve ufkunu genişletebilirdi. 👌✨
Devekusu Kabare ve Ferhangi Seyler ilk cekildigi senelerin insani olmak isterdim. 35im yani kabaca 60 70 yasinda olmam isterdim su anda. Hayati kacirdim. O insanlari kacirdim, Ferhan Abiyi olmeden canli izleyebildim ama.
Orta cağda yaşamak isterdm özellikle bi sebebi yk kıyafetlerini beğeniyorum sadece 😄
Gelecek yüzyıllarda isterdim. Dünya nerelere gidecek merak ediyorum
İskandinavyada Kadın olmak isterdim Vikingler zamaninda
Atatürk zamanında bence sebep ve açıklamaya gerek yok
Atatürk zamanında yasamak isterdim
Hiç düşünmedim skskwkwj
Karanlık çağda Avrupa'da yaşamak isterdim
Ataturklu yillar
18 əsir. işgəncə vermek