Emlati yaparak okur musunuz yargilamadan?

Annemle sabah biraz gergindik sofrada da bu devam etti ve annem bana hakaretler ediyor bende cevap vermemeye calistim en sonunda narsistsin dedim oda catal firlatti bana benimde elimde cay vardi hafif ustume dokuldu ve o sirada bende bardagi elimden sinirle bilerek biraktim annemde kalkti bogazima yapisti beni duvara yasladi dovmeye basladi bu boyle gitti bende ona tokat attim o daha da saldirdi bana saclarimi cekti bende o sira ona vurdum bir iki tane sacini cektim sonra beni evden kovdu bende ciddi ciddi ciktim sonra gel dedi eve aldi ve herkes sustu konu bitti evet yaptigim yanlis ama cinnet gecirecektim dayanamadim hic susmak bilmedi annem simdi ise icimde huzun var pismanlik yok cunku beni o rapteye o getirdi yolda karincaya basmamak icin dikkat eden yolda tek yuruyen cocuk gorsem basina bir sey gelir neden tek basina diye o cocugu dusunen ben anneme vurdum bu basit bir sey degil ama yinede Şu an pismanlik yok icimde ve kendimi temizlige verdim kis gunu cam sildim olay cok yeni diye mi bisey hissetmiyorum acaba?
Emlati yaparak okur musunuz yargilamadan?