Canlı ders yok dersler sistemine video şeklinde aktarılıyor istersen açar dinlersin ha birde PDF şeklinde de ders içerikleri var ben kırtasiyeden çıkarttırıyorum mesela Ücretler de Güz ve bahar dönemin başında yılda 2 defa olmak üzere veriyorsun okuduğun bölüme göre değişiyor sanırım ücretleri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aslında diploma aynı diploma bişey değişmez ama üniversite ortamı başka şehir için örgün okumak lazım ve buna değer
İmkanim yok okusam kpss için de kurslara gitsem mantıklı mı?
Evet mantıklı ama acele etme 4 yıllık oku son 2 sene de hazırlan kpss ye okurken bir işe de girebilirsin evde oturmak sıkıcı olur
Caliscam zaten teşekürler 🙂
2.üni olarak İstanbul AÖF de çocuk gelişim okuyorum bende lisans olarak bence iyi bir şey
İstanbul mu Atatürk üniversitesi mi sence AÖF için?
Atatürk daha kolay soruyorlarmış diye duydum
Auzef nasıl anlatirmsn
Sor anlatayım
Canlı ders falan var mı nasıl oluyor ücret falan
Canlı ders yok dersler sistemine video şeklinde aktarılıyor istersen açar dinlersin ha birde PDF şeklinde de ders içerikleri var ben kırtasiyeden çıkarttırıyorum mesela
Ücretler de Güz ve bahar dönemin başında yılda 2 defa olmak üzere veriyorsun okuduğun bölüme göre değişiyor sanırım ücretleri
Çocuk gelişimi ne kadar?
Ben Lisans ve 2. üni olarak okuyorum şubatta 400 civarında vermiştim
Teşekkürler
Rica ederim
Ha açıktan okumuşsun ha içerden değişen bir şey olmayacak
Teşekkürler görüşün için :')
Bence kimseyi dinleme senin için ne iyi olacaksa onu iyiligini dusun kimseyi dusunme
Kötü mü sence
Ben yazilim okuyorum çocuk gelişim okuyan sonra da 4 yıllığa tamamlamak isteyen insanlar çok tanıdım öyle olunca iş imkanı artıyor diyorlardı
Açıktan okursam sorun olur mu ondan korkuyorum?
Ne sorun olcak ya kitapları alırsın sınavlara girersin uzem olursa onlara yani derslere girersin belki ek olarak o kadar sıkma canını ♡
Teşekkürler:))
Ben sana inanıyorum sende kendine inan ve özgüvenli ol yanındayım kendine iyi bak iyi geceler ❤
İyi geceeler ❤️
Ne okursan oku iyidir ama iş konusuna gelince tercih edilir mi o muamma.
Neden tercih edilmesin?
İşe girişlerde daha çok açık üni tercih etmez kimse
iyi bence
Hayır kötü değil
Neden böyle düşünüyorsunuz
Kötü değil çünkü geçerli bir meslek. Çocukları seviyorsanız zevkli bir iş.
İş bulamazmisim açık üni okuyanlar diyorlar?
Örgün eğitimden mezun olmak bir avantaj tabi ama siz de stajda kendinizi gösterir ve kendinizi kanıtlarsınız.
Değil..
Merhaba neden değil sizce?
Bir diploman olur hic yoktan iyidir.