Lafa gelince erkekler agir basli ne yaptigini bilen ve kültürlü kiz severler ama beyinsiz sırf güzel diye bu tarz kizlarla cikarlar. Sevilmek icin sadece cok guzel ya da yakışıklı mi olmak lazim yani güzellik dışında baska bir şeyler etkileyemez mi insanlari
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kültür & Sanat konusunda 482 cevap paylaştı. Erkekler ki özellikle ergen erkekler güzelliğe bakarlar. Kızlar da aynı şekilde. İlerleyen zamanlarda anlaşılır ki güzellik geçici, huy baki... O zaman ayrılırlar çünkü huyları güzellikleri önüne geçer.
Ama huya bakıp sevenler uzun süre birlikte olur. Çünkü olgundurlar, neyi sevmesi gerektiğini bilirler bu bireyler. Elbette eli yüzü düzgün olsun isterler ama ilk kriter olgun kişilerde tipten ziyade huy olur bu yüzden.
Hülasa bacımsu sana ergenleri denk gelmiş 🤷🏻♀️🫂10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kültürlü, düzgün olmayan kadın dünya güzeli olsa nolur içi boş olduktan sonra anlamı yok.
İkiside dengeli olmalı en iyi durum o.
İlgimi çekecek güzellikte olması yeterli benim için dünya güzeli olması gerekmez. Gözüme hitap etmesi yeterli. Birde iyi karakterli, dürüst, güvenilir, kültürlü, hoşsohbet biriyse gözümde dünyanın en güzel kadını olur. Gözüm başkasını görmez zaten016 Yorumla
Soran5 ayYa herkes boyle diyor ama kimse gözüme hitap etsin diyip ortalama biriyle de olmuyor ne tesadüf... kimsenin gözü doymuyor herkes manken istiyor
- 5 ay
Güzellik çok göreceli bir şey. Senin hiç beğenmediğini başkası beğenir, senin çok beğendiğini başkası beğenmez. Tamamen kişisel beğenilerle ve bakış açısıyla alakalı.
Kimi esmer sever kimi beyaz tenli. Kimi kilolu sever kimi zayıf vs vs. Bu böyle uzar gider.
Ortalama kime göre ortalama mesela? Belki senin ortama dediğin kız benim gözümde %90 güzellikte olacak, ya da benim çok yakışıklı dediğim erkeği sen hiç beğenmeyeceksin🤷🏻
Soran5 ayBazi insanlar vardır ki herkes güzel ya da yakışıklı der bazıları da vardir ki herkes cok çirkin der
Biz 2. si olduk dndkdnxnms
Soran5 ayBakımlı ol demekle olmuyor o isler önce bi altyapinin olmasi lazim
Senin de kocaman egik bir burnun ve büyük bir başın olsun da bakalım halâ kendini beğenebilir misin 😂
Soran5 ayYok istemiyorum fotoğraflarım hep filtreli
Soran5 ayHaklısın da bizimkiler beni gebertir estetik yapmaya kalkisirsam ailem sıkıntı etmeseydi su ana kadar 20 defa işlem yaptirmis olurdum yüzüme
Soran5 ay27yim ailem muhafazakar olduğu icin karışıyor. Evlendikten sonra falan estetik yapayım diyorum ama hani koca ahahaha
Soran5 ayDiyorum boş ver güzelsin diyip geçiştiriyorlar
Bende mecbur folteler efektler uyguluyorum ahahahaja
Soran5 ayYok olmaz beni görmüşsündür belki filtreliyim desem kötü olur eminim görmüşsündür
Maalesef öyle insanlar olarak hepimizi kapsıyor dış görünüşe bakıyoruz genelde derler ki içi güzel olsun ilk lafları -aaa çok güzelmiş -aa çok yakışıklıymış zarar gelmicek insanı sevmezler zarar gelecek insan taklı gelir çünkü holsar zıplar hoşlarına gider ama günü gelince onlarads hoplayıp zıplayınca tabi ağlarlar yapacak bişey yok nefsimiz böyle çalışıyor
10 Yorumla
Herkes aynı bir değil ve buradaki çoğu kişinin niyeti cinsellik bu yüzden buradan kültürlü saygılı erkeğin, kızın bulabileceği yerler burası. İyi insanlar vardır mutlaka.
02 Yorumla
Soran5 ayBurası icin demedim reel hayatta için dedim
Arkadaş olmak icin bile insanlar dış görünüşe bakıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumda daha çok “gösterişli” tipler fark ediliyor ya, senin dediğin kızlar da sessizce arka planda kalıyor kuzum. Bu sevilmedikleri anlamına gelmiyor, sadece herkesin radarına takılmıyorlar 🎭
Güzellik ilk bakışta etkiliyor ama karakter, kültür, duruş uzun vadede ilişkiyi taşıyan şey. Beyinsiz tipe takılan adam zaten senin isteyeceğin adam değil. Sen seviyeni düşürme, eleme sistemi gibi düşün. Kaliteli insanın süzgeci zor olur canım 💅📚✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
37Cevap
- Kültür & Sanat konusunda 925 cevap paylaştı.
5 aySevilirler neden sevilmesinler.. Sadece doğru kişiye denk gelmek önemli
04 Yorumla
Soran5 ayDoğru kisiyi bekleye bekleye evdr kalicaz maalesef herkes çok sığ olduğu icin zor o isler
- 5 ay
18-24 yaş arasısın ne evde kalması. Aceleye gelmez bazı şeyler
Soran5 ayYaşımi dogru girmedim 27 yaşındayım
- 5 ay
Benim de yaşıtlarım hep evli çocuklu :D her şeyin bir zamanı vardır.. Kızlar yine şanslı yerinizde dursanız da oluyor talipler kendi geliyor size. Biz erkekler hem bulacağız hem de atılgan olup doğru kişi için savaşacağız.. Tabi karşı taraf buna izin verirse..
- Kültür & Sanat konusunda 5b cevap paylaştı.
5 aySeviyorum sevmesine ama sevmek bazen tek taraflı olarak yetmiyor.
00 Yorumla - Kültür & Sanat konusunda 309 cevap paylaştı.
5 ay
Zeka ve kültür etkiler.
Diger kizlar yataklik süs
siz ahiretlik.
10 Yorumla İnsanların seks cinsellik dışında başka bişey düşündüğü yok aq bir bunlar seks yapıyor zate çn 😃
10 YorumlaSevilmek bi kader bence. Doğduğun anda başlıyor. Bebekken bile sevenler yapmacıktan seviyor. Ailen sevmiyor en başta. Sonra seni sevecek birini ararken son çareyi kendini sevmekte buluyorsun. Ama sevilmemenin yarası hiç geçmiyor...
41 Yorumla- 5 ay
Ne iş yapıyorsun merak ettim? Evde misin?
5 ayİnan hiç bilmiyorum ama gerçekten adam gibj sevenlerin nesli tükendi tükenecek...
20 Yorumla
5 ayİnsanların geneli a*tal bence. Bırak birbirlerini bulsunlar. Onlarla olmaktansa yalnız ol daha iyi.
20 Yorumla
5 ayKültürlü kadın seçici olur seçilmez şahsen ben severim sohbet konusu cok olur
10 Yorumla
5 ayhepimiz cok güzeliz erkegin zevklerine göre mi hareket edicez
29 Yorumla
Soran5 ayher kadın güzel değildir
- 5 ay
güzeldir sadece bakimsizdir
Soran5 ayBazılarının bakim da kurtarmiyor mesela ben
- 5 ay
öyle düşünme ya herkesin kusuru var ama cogu kisi gizlemeyi biliyor sen sen oldugun icin herseyini biliyorsun kendinden gizleyemiyorsun herkesi kusursuz mükemmel sanıyosun
Soran5 ayGel kocaman eğik bir burnu kapatmaya çalış bakalım
- 5 ay
kontür yap
Soran5 ayCok orijinal bir cevap
Canım büyük burun erkeksi gösteriyor 100 kat kontur geçsem de güzel olamıyorum maalesef- 5 ay
kendini böyle ezmen cok üzücü
Soran5 ayGerçekler... İşin kötüsü arkadaşlarımın yanında ederken kimse yalandan okşa bile bir sey demiyor. Gülüyorlar ve evet falan diyorlar. Bi bildikleri var ki susuyorlar dimi😀
- Kültür & Sanat konusunda 3b cevap paylaştı.
5 ayKültürlü ve bilgili olmak gerek, ilk görüntüsü ile ağırlanır herkes sonra kişilik, seviyesi ile sana uygun olup olmadığını anlarsın..
Bakımlı olmak şart.
00 Yorumla
5 aySen yemek yerken yemeğin önce görüntüsüne bakmaz mısın bu da aynı hesap önce göze hoş gelmeli ki sonra ağza hoş gelsin (gönüle hoş gelsin)
02 Yorumla
Soran5 ayTanıdığım biri vardı cok güzeldi ama karakteri bktandi madde kullanıyordu mesela, konuştuğu erkek de bu kızın toksik hareketlerinden bıkmıştır ama sırf güzeldi diye takılıyordu onunla. Iste ilerlemek icin akıl da gerekiyor herkes farkındadır herhalde bağımlı biriyle devam edilmeyeceğinin
- 5 ay
Dış görünüş bi yere kadar zaten bi insanın sürekli dışını sevecek değilsin ama başlangıçta dış görünüş önemli
5 ayKültürlü ve düzgün kızlar sevilmiyor çünkü bulamıyoruz, saklanmışlar bir yere çıkmıyorlar, bulunmak da istemiyorlar...
04 Yorumla
Soran5 ayEtrafta cok asalak oldugu için ortaya çıkmak istemiyoruz özellikle üniversitede dangalak insan sayısı pik yapmış durumda
- 5 ay
Şaşırmamak lazım, sonuçta sınav kağıdına adını yazsan üniversiteye gidiyorsun...
Soran5 ayHayır bu durum en köklü okullarda bile böyle konu o değil zaten
- 5 ay
Konu sosyal çürüme olabilir..
5 ayOnlara genelde cinsellik için gidiyorlar. Garip tarsfı o kültürlü düzgün kızlar da kültürlü düzgün erkeklere bakmıyorlar.
02 Yorumla
Soran5 ayEvet evde kalıp ölüyoruz😀
- 5 ay
Biz de aynı şeyi yaşıyoruz inan ki. Garip bi döngü bu.
Gizli Üye(36-45)5 aySapyoseksüel erkek ve kadınlar var ve bunların kendisi de belirli bir kültür düzeyine sahip denk gelirsin bir gün
10 YorumlaValla ünideyken de anca not istiyordu benden şerrolar hepisi güzelliğe bakıyo
12 Yorumla
Soran5 aySonunda doğru konuşan biri
Bizim de bir hocamız sınıfın en guzel kızına sürekli ayrıcalık taniyor mesela hicbir hoca adımı bilmiyor ve bana söz hakkı vermiyor kolay kolay
5 ayNeredeler? Bulamadığımız için geride kalanlara kalıyoruz bizde.
01 Yorumla
Soran5 aySiz de kalmayin ahahahaha
Sonra Türk kızları ucuz falan demeyin biliyorsunuz göbeği agzi yüzü delik olanlarla takıldığınız icin
5 ayKültürlü birini kültürlü biri sever kültürlü kişi de az olduğu için cevap ortada
01 Yorumla
Soran5 ayDoğru
Kültür sahibi ve beyni olan kızlar genelde yanlız kalıyorlar çünkü ucuz malın alıcısı çok oluyor ben ucuz malla uğraşmayıp kaliteyi bekleyenlerin tarafındayım
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. karşıdaki kisininde kültürlü/düzgün olması lazım değilse anlasamazlar
00 YorumlaKültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zeka, üslup, sosyokulturel seviyesi yuksek kizlar sevilir ama cevrede goremiyorum
00 Yorumlainçelik içtenlik samimiyetgüzellikten daha degerli
00 Yorumla
5 ayHeyecan vermiyor diye olabilir insanlar bu tuhaf nerde deli var millet onu seviyor
00 Yorumla
5 ayBeni etkiler. Gayet güzel sohbet edeceğim kızla bir ömür feda ederim
00 YorumlaBoş insan boş olanla vakit geçirir.
Karşına düzgün erkek daha çıkmamış.20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayerkekler kızlarda karaktere, kültüre, huya vs bakmaz. güzel olsun yeter. huyuna suyuna bakmadan hayatına aldıkları (ya da red yedikleri) kadınlardan yediği kazıklarla da tüm kadınlar hakkında genelleme yapar kadın düşmanı kesilirler
21 Yorumla
Soran5 ayCanim bu ksdinlar icin de geçerli
Gizli Üye(30-35)5 aySorulardan nasıl kız aradıkları belli zaten bacım 😂
Sorular hep meme g. t üzerine03 Yorumla
Soran5 ayBiliyoruz evet maalesef hiçbir zaman tercih edilen olamicam 🥱
Cevap sahibi5 ayBende farklı değilim senden 26 yaşıma geldim Doğru dürüst biri çıkmadı
Soran5 ayDoğru dürüst biri diyorsun demekki flörtün olmus benle tek kelime edip göz teması kuran erkek dahi olmadı
Evde kalacağım daha çocukluğumdan belliymiş zaten rydjfjdkdj
5 ayAmaçları farklı çünkü
31 Yorumla- 5 ay
kişiden kişiye değişir
Ya bulunduğun yer yanlış ya da çevrendeki insanlar.
02 Yorumla
Soran5 ayEvet dandik bir yerde okuduğum icin cok bir sey beklememek lazim haklısın
Şrefsiz erkekler kendinden üstün kız istemezler.
10 YorumlaKorkuyor cünkü erkek milleti
10 YorumlaHahır swvilmek için çok güzel olmak gerekemz bazı insanları zeka ve güzel ahlâk etkiler
00 Yorumlasen de tipsiz birine bakmazsın eminim.
04 Yorumla
Soran5 ayBakarim kanka ben kimim bide insan seçeyim
Soran5 ayNe alaka lan kültürlü biri bu sehirde bulunmadığı icin yalnızım
Sence dediğin gibi olmasi icin tam tersinin olmasi gerekmiyor muydu?
Sanırım kültürlü kızları sıkıcı buluyorlar
01 Yorumla
Soran5 ayDemekki
Öyle bir şey söyle ki beni etkilesin dinliyorum!
09 Yorumla
Soran5 aySarısın büyük götlü olması etkiler
Bir sey söylemeye gerek yok
Soran5 ayHe kanka
Soran5 ayYa boş yapma evet tüm insanlık beine değil de göte memeye bakar de gitsin iste yalandan konusma
Soran5 ayTamam @mcı bey
Seviliyor bence. Biraz ortama bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayHaklısın. Tamamen beyinsizlik.
10 YorumlaÖyle erkeklerde sevilmiyor kddkd
10 YorumlaSevilmiyor değil, ehline denk gelmesi zordur.
10 Yorumla
5 ayHayir tabiki hep yanlis yerlerde dolasmin demk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayOnlar yönetebilecegi cahil kiz istiyor canim ondan
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBunun cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum
06 Yorumla
Soran5 ayEvet herkes iki cinsiyette de böyle
Cevap sahibi5 aySen kültürlü müsün
Soran5 ayEvet, özellikle de üniversitede tek derdi manita olanlara kiyasla Einstein falan sayılırım
Cevap sahibi5 ayKültürlüymüş gibi yapabilen biriyle tanışmak ister misin peki
Soran5 ayYok
Cevap sahibi5 ayPeki
Gizli Üye(25-29)5 ayErkeker için güzellik daha önemli
01 Yorumla
Soran5 ayBiliyoruzb
5 ayveren lazım zaman kaybı ötekiler
02 Yorumla
Soran5 ayEtrafta veren kizdan fazla ne var ki
- 5 ay
kimse uğraşmak istemiyor artık işte
Sevilmediğini nerden biliyon
04 Yorumla
Soran5 ayHic flörtüm ya da sevgilim olmadı erkekler benle göz teması bile kurmuyor zaten kimseden güzelsin lafını işitmedim. Bence yeterli
- 5 ay
Ne güzel işte kötü yola düşmüyorsun günaha bulaşmıyorsun Allah CC zina yapmayın demiyor ZİNAYA YAKLAŞMAYIN DİYOR böyle kesin bir emir varken senin bunun için üzülmen gerekmiyor bana göre dinin nedir bilmiyorum ama benim inancımda böyle bir kural var eğer Müslümansan hiç bulaşma değilsen senin bileceğin iş ben sana karışamam
Soran5 ayTamam biz de Müslümanız da bu gidişle evde kalıcam herkes bir sekilde iltifat alıyor ben alamıyorum neden böyle devam etsinki bu😃
5 ayÖylemiymiş
01 Yorumla
Soran5 ayÖyle
5 ayYok öyle biri bi tane var bn kaptım😀
02 Yorumla
Soran5 ayKanka eminim kız çok güzeldir diye kapmissindir
- 5 ay
Yok içi güzel benim için önemli olan o
Seviliyor
02 Yorumla
Soran5 ayHani mesela? üniversitede özellikle sadece güzeller hüküm sürüyor. Arkadas olmak icin bile güzel olmak lazım
- Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayZoru kim sever?
01 Yorumla
Soran5 ayAkli basinda olmak zor demekse tamam zaten size bir sey diyemem daha 😀
5 aySeviliyor ama siz fazlasını istiyorsunuz
00 YorumlaSevene denk gelmemiş nasibini bekliyor
00 Yorumla
5 aySeviliyor
00 Yorumla
5 ay………..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBen seviyom
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayKon dedi bunu
06 Yorumla
Soran5 ayKimse demiyor. Bunlar gerçekler
Cevap sahibi5 ayDegil aksine zeki ve kültürlü kadinlar çekicidir
Soran5 ayÖyleyim herkes öyle diyor ama hic sevgilim olmadi erkek kankam dahi olmadı güzel olmadığım için. kandirmayin kendinizi bence
Cevap sahibi5 ayKonuşmak istermisin
Soran5 ayHayır
Cevap sahibi5 ayPeki
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri