Kültürlü, erdemli, hayvan seven, kitap okuyan bir erkekle nerede tanışabilirim?

24 yaşındayım üniversiteden önlisans mezunuyum kamu kurumunda çalışıyorum 2 yıldır gelirim çok şükür Türkiye şartlarında iyi ki boş zamanlarımda tiyatro ya da çello kursuna gidiyorum buradaki kişiler çoğunlukla büyük oluyor ya da öğrenci oluyorlar ve çoğu kadın oluyor hayatıma birini almak istiyorum ama böyle ınstagram'dan vs değil çünkü istek atan kişiler az çok tahmin ediyorum... kültürlü erdem sahibi temiz hobisi olan aile bireylerine özellikle annesine kardeşine çok iyi davranan hayvanları seven kitap okuyan birini istiyorum maaşı ya da statüsü beni ilgilendirmez herkes aynı şeyi yapacak değildir sadece +45 50k üstü alsın istiyorum en azından ikimiz de rahatça geçiniriz ben 65k aliyorum.

Güncellemeler
5 ay
Bunu ekleyim ben barlara gitmeyi meyhaneyi gitmeyi sevmem özel günlerde ya da ara sıra gitmeyi tabi ki isterim alkolü özel günlerde kullanırım sadece birayı yazın denizde tatil yaparken içerim bu kadar bu kişinin de böyle olmasını istiyorum sürekli meyhanelere gitmesin sürekli içmesin hal hareketleri olgun olsun sürekli konuşmasın bende çok konuşan biri değil im özellikle şaka amaçlı çok konuşan yalakalık yapan erkekler var midem bulanıyor! O kişilerden kız da olsa erkek de
Kültürlü, erdemli, hayvan seven, kitap okuyan bir erkekle nerede tanışabilirim?