"Birine altı çizili kitaplarınızı vermek, yaralarınızı emanet etmektir bir bakıma."
Dilek Kartal

"Birine altı çizili kitaplarınızı vermek, yaralarınızı emanet etmektir bir bakıma."
Dilek Kartal
Yani yanımda kalem olursa olabilir ama kitap okurken kendimi kitapa kaptırıyorum o an aklıma gelmiyor altını çizmek birde dikkatimin dağılma ihtimali yüksek jdjdj
Zaten kitabı okurum çok hoşuma giden bir sayfa ya da söz olursa ucunu kıvırırım. Ben kitap ayrıcıda kullanmıyorum kitabın sayfasını kıvırıyorum.
Ben kitap ile yaşamayı seviyorum, yaşayan kitapları seviyorum.. Onlara “kıyamamak” gibi bir şey söz konusu olmamalı zira o kitap bir insanın izlerini taşımalı öyle anlam bulmalı yoksa kitapçılardaki raflarda bol öyle tertemiz kitaplar 📚🙃
Altını çizmiyorum kitapa zarar vermek istemiyorum Kitaplarımı çok seviyorum ama içine kısa kısa notlar alıyorum bir tane kağıdım vardır genelde içinde sevdiğim cümleleri falan yazarım:))

@KIZILİNKA Ömer Hayyam / Rubailer
@KIZILİNKA bu arada bana mı sormuştunuz bilmiyorum ben yanlış anlamış da olabilirim bub yorumdaki kitabı sordunuz ise eğer bilmiyorum :)
@KIZILİNKA Sory iyi geceler 💜
@KIZILİNKA keyifli okumalar 🙏
@KIZILİNKA Kinyas ve Kayra, Hakan Günday eseri 🌼
Kitap okurken altını çizmiyorsam kendimi eksik hissediyorum resmen 🎧📚 Özellikle kalbime oturan cümleler, tokat gibi gerçekler, çok hoşuma giden benzetmeler… Hepsi çizili. Sonra açıp açıp yeniden okuyorum, sanki eski bir dostla buluşmuşum gibi. Altı çizili kitap vermek bence de yaraları göstermek, biraz da “ben buyum” demek 🥺💚
Cevap
21Cevap
hayır kitabı çizmem
Anladım
Cizmem ben sevdigim kitaplari ciltlertiren biriyim nasıl cizeyim:)).. kalanlarida sağa sola dağıtıyorum temiz vermek isterim
Bende öyleydim İzmir'de yaşarken bir sru kitap vardı amcamda eskiden kitapçılık yaptığı için öyle az uz kitaptan bahsetmiyorum 22 koli kitap.. hepsini okulllara bagisladik arkadasim sayesinde sonra kütüphanede boş duran kitabın gerçekten bir halta yaramadigini düşündüm.. kutaphanede öyle tozlanan kitabin belki başkasının elinde bir hayata dokunacagini varsaydik.. hala aynı minvalde haraket ediyorum.. çok sevdiğim kitapları ciltlertirim saklarim.. diğerleri birilerine gider durması bir anlam ifade etmiyor :)))
Bazi kitaplar evet saklanmasi gerekiyor ama hepsi değil ya. bir çok insan kitabı okumaktan ziyade dekoratif ürün muamelesi yapıyor.. maalesef :))
Sizi kastettmedim zaten.. başka bir insan türünden bahsediyorum.. yapmayıp sadece yapıyormuş gibi yapanları kastettim :))
En nefret ettiğim şeydir kitabın altını çizmek eğer gerek görürsem not defterime kitap özelinde notlar alırım.
Hayır çizmem. Ben kitaplarımı temiz tutarım beğendiğim bir söz olursa genelde onu not alırım. Bu işler için kullandığım özel defrerim var
Çizerim tabii
Çizmem. Ama dizilmiş ve kenarlarına notlar alınmış kitapları okumayı severim.
Deli gibi not aldiran end game serisi disinda evlatlarim onlar benim
Kitap çiktiğinda kitaplardaki sifreler ve sembollerin bir kordinat verdiği ve kordinatta 10000 dolar saklandiği haberi ile çikti.
Insan paranoyak oluyordu snksksks
Karen afrikaya kaçti" Bu daha iyi" Dedi
O sirada ödül avcilari kesin afrika ile alakali bir kod var bu kodeksi değistirir hop tüm. Denklem 0'dan tekrar
Çizmem kitapları çizmeyi, kenarlarını kıvırmayı sevmem
Kitap benimse evet hoşuma giden yerleri çizerim, değilse fotoğrafını çekiyorum.
Kitabın anasını ağlatırım ben, çizerim yazarım eklerim postitle ooo
İşaret koyarım sonra da defterime alırım alintilarimi
Evet çizerim ama kitaplarımı kolay kolay kimseye vermem verdiklerimi de geri almayacak şekilde vermişimdir
Kitaplarımın içinde kalem oynatmayı, sayfa kıvırmayı sevmiyorum. Altı çizilecek cümleleri kazıyorum beynime.
Hayır çizmem , çizdirmem de..
Kitaba kalem değmesini sevmiyorum çizmem
Not almayı seviyorum.
Çizmek bana göre değil.
Sahafa gider misiniz?
Hiç tarzım değil çizmiyorum.
Kitapları karalamayı sevmem
Doğru tesbit katılırım.
Yok ya hep belki birine veririz kafasındayız
Fotosunu çekerim o kısmı ya kitaplarimi çizemem
Hayır kitap çizmeyi sevmem
Yani benim lanet olası bir hafızam olduğu için ezberliyorum zaten
Yaş geçmemiştir de ruh geçmiştir olsun :))
Hayırlısı olsun:))
Kitapa hakarettir yapmam
Hayırrrrrrr. Bebeklerime zarar veremem jsıs
@Blackspot
Simdi imzali ilk basim kitap evet ama yaziyi okumak iskence gibi 6 yildir beklediğin imzali ilk basim kitabin el yazisi ile olmasi süper ama font yok gibi ya
Bitirene kadar rengarenk olur içi.
Hoşuma giden satırlara çizgi çekerim
Çizmem, not alırım
Bana kitaba saygısızlık gibi geliyor.
Kitabı çizmeyi sevmem, çizmem.
Olur sıkıntı yok 🤭
hayır keyfimi bölüyo
Evet çiziyorum.
Hayır
Çizerim
Hayır çizmem
Bazen