Öyle çok çizme huyum yok çok hoşuma giderse çizerim, siz çizenlerden misiniz zarar gelmesinlerden mi?

Öyle çok çizme huyum yok çok hoşuma giderse çizerim, siz çizenlerden misiniz zarar gelmesinlerden mi?

Cevap
19Cevap
Okuduğum kitaba hiç zarar vermem gadası
Aldığım ilk gün ki gibi tertemiz durue
Hoşuma giden cümleyi not almayı tercih ediyorum, renkli not kağıtlarına yazarak odamın bir köşesinde saklıyorum, kitaplarımi çizmem 😊
bana hitap eden veya anlamli olan kelimelerin altini cizmek hosuma gidiyo onceden hic kiyamazdim çizmeye
Çizmeyi asla sevmiyorum her zaman kitaplarımı temiz tutarım not alacağım önemli bir yeri varsa defterime not düşerim
Ben çizerim genelde. Hatırlamak için arada bir o cümleleri okurum.
Çizmem, kitaplara öyle davranmayı sevmiyorum
Çizerim, o yüzden kitaplarımı kimseye vermem yaralarımı görmesinler diye
Çizmem. Başka bir yere not ederim. Kitaba zarar veremem
Bazı cümlelerin evet anlamlı ve manalı gelen etkilendiğim cümleler de uygularım.
Eğer kitabın altını çizersem sanki kitabın özünü kaçırıyormuşum gibi geliyor bana. Bence bir kitabı kısa cümleler ve aforizmalar üzerinden değil kitabın bütününün size düşündürdükleri üzerinden hatırlamak daha verimli oluyor.
Özellikle etkileyizi cümlelerin altını marker kalemle çizerim
Asla çizmem. Kitaba saygısızlık
Hayır hayır ben kıyamam…
Asla yapmam kitabı temiz tutmayı seviyorum
Çizerim kurşun kalemle.
Ders çalışırken çizerdim.
Çizmem okur geçerim hızlı hızlı.
Evet çok hoşuma giden ve aklımın bir köşesinde izinin kalmasını istediğim sözleri çizerim
hayır hiç çizmem. gerekirse başka yere not alırım
Bazen evet çiziyorum
Başkası da okuyacaksa hayır
Çizerim
çizmem
Hayır çizmiyorum.
not alırım..
Çizmem
Hayır
no çizmezük
Çizmem.
Hayır çizmiyorum
Pek aram yok
Hayır.
Hayir
kitap okumam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben çizmeyi çok seviyorum yaa ✍️ Kitap benim, fikir benim, çizmek de hakkım diye düşünüyorum! 😂 Ama arada tabii ki özenle seçiyorum cümleleri, her sayfa fosforlu kalemle boyanmış gibi olmasın. Sen de böyle kıymetli bulduklarını çiziyorsan, harikasın! 📚✨ Bir gün kim bilir, biri o kitabı okur da senin çizdiğin yerlerde duraklayıp düşünür belki. 💭