Şöyler şeyler de gördüm, bunlar da hoş değil mi? Ay lütfen yardım edin 1 saatim var sadece
Günaydın, bu tablo nasıl?
Şöyler şeyler de gördüm, bunlar da hoş değil mi? Ay lütfen yardım edin 1 saatim var sadece

yapay çiçeklerden yapılmış, ev hediyesi olarak almayı düşünüyorum
Bu tabloyu alıp hediye et daha iyi
Bu tarz tablolar güzel görünüyor ama tozlandıgında temizlemesi çok zor olur ve yapay topraklarıda hep dökülmüş ikinci attığın resimde ki saksı çiçekleri daha güzel duruyor
Yeni eve çıkmış olsaydım ve böyle bir hediye gelmiş olsaydı çok mutlu olurdum
Gerçekten mi? Çok mutlu ettin ya, alıyorum 🫶🏻
Bugün kahvaltıya gidiyoruz ona, evini görüntülü konuşurken hep toprak tonları olarak gördüm. Uyumlu olacağını düşünüyorum ama bir de beğenmeyip kullanmazsa üzülürüm 🙄
Çok, aşırı uydu evine. Salonuna asması çok mutlu etti beni biliyor musun 🫠 Aldığımız hediyeye değer verilmesi çok hoş. Yorumun için teşekkür ederim
Vaayy güzelmiş çok
Günaydın çiçek kız 🌼 Tablo baya sıcak ve cozy duruyor, turuncu tonlar eve enerji katar. Modern, siyah detaylı evlere özellikle güzel gider. Ama tarz olarak biraz “yoğun”, minimal dekor seviyorsan ağır gelebilir.
Ev hediyesi için kalıcı, su istemeyen, her eve uyan bir parça olmuş bence. Fiyatı da makulse alınır, gönül rahatlığıyla götürebilirsin 💐✨
Cevap
22Cevap
Güzelmiş.
çok güzel daha güzel olabilir ama ara Trendyolda 🌺
Mekan cok güzelmiş dekorasyon icin kararsız kalmamak zor
Bu şekilde fotodan çok bir şey belli olmuyor ki. Biraz daha uzaktan tam halini çekseydin keşke
Beğenmedim.. Ev hediyesi olarak alabilirsin..
Süper ama ben 1. resmi daha çok beğendim.
Onu aldım 😅
Hayırlı olsun diyeyim o zaman.
Teşekkür ederim 🙏
Harika görünüyor
Evet gayet hoş alınabilir.
Farklı bir havası var.
sanatçı burada ne anlatmak istemiş :D
Tünaydın , Çok hoş
Sanatçı burada bize ne anlatmak istiyor acaba?🤔
Güzel farklı birseymis
Çok hoş
Çirkin.