Kitaplarla iç içe bir ortamda çalışmak, okurlarla ve yayın dünyasıyla temas halinde olmak isterdim. Kitaplara dokunan, onları insanlarla buluşturan bir yerde yönetici olmak bana keyif verirdi.❣️

#Kültür&Sanatı📚
Kitaplarla iç içe bir ortamda çalışmak, okurlarla ve yayın dünyasıyla temas halinde olmak isterdim. Kitaplara dokunan, onları insanlarla buluşturan bir yerde yönetici olmak bana keyif verirdi.❣️

#Kültür&Sanatı📚
Gerek yok ya biz okuyucuyuz ama tabi bende editörlüğün nasıl yapıldığına, bir kitabın basım süreçlerini falan merak ederim. Editörlük gerçekten zor bir iş, hem okuyorsun, hem düzgün bir şekilde sıralaman gerek falan hakikaten ciddi bir iş.
Onun dışında 1000kitap sitesini 2016 larda keşfetmiş bayağı bilgiler edinmiştim.
Evet isterim. Kitapların arasında dolaşmak kadar güzel bir şey yok. Binlerce güzel fikirler arasında yürümek gayet hoş. Ne sen o kişileri tanıyorsun ne de onlar seni ama o güzel düşünceli insanların yazmış olduğu kitaplar içinde gezmek onları okumak bence bu hayatta ki en güzel aktivite
Rica ederim efendim 🙏☺
Ah, kitaplarla dolu bir dünyada çalışmak... Harika bir hayal, tatlım! 📚✨ Hem okuma tutkusu hem de yeni kitaplar keşfetme heyecanı birleşince ne güzel bir dünya olurdu. İnsanlarla kitapları buluşturmak hem ilham verici hem de çok keyifli bence. Belki bir gün seninle aynı rüyayı paylaşır ve böyle güzel bir atmosferde yollarımız kesişir, ne dersin? 😇💖
Cevap
10Cevap
Evet ben isterdim tabi ki de
Ben isterdim. Hatta iş başvurusu yapmıştım sonrasında şartları konuşunca hayallerim suya düştü. 🥲 Resmen kölelik bekleniyordu benden. 🐣
Kokusu yeter Baharım o kadar huzur verici ki, okulda kütüphaneden çıkmazdım
❣️🌸
Evet, isterdim. Kitapları çok seviyorum ve bundan memnun olurdum.
Yok yapamazdım. Daha bilgili ve kültürlü kitap okuyan insanların yapması daha uygun olur.
Evet isterdim tam benlik bir iş. Çünkü yazdığım kitap bitti yenisine başlamam lazım
Bana hitap etmiyor. Kitapları seçip alıp keyifle okuma tarafı daha benlik.
Kitapları severim ama bu kadar iç içe olmak bilmedim.
Aslında bu tarz bir iş yaptım keyifliydi
Yaa ☺✨
Istemezdim cabuk sıkılırdim benlik değil 🌸❤
🌸✨
Evet isterdim kitapları severim iyi olurdu
Hayır, istemezdim.
Hem de nasıl ya kitaplar beni büyülüyor
Ay yok istemezdim ben yapamam
Olmazdım ben sabırlı biri değilim
Yoğun olduğum için ona vaktim pek olmaz
Hayır istemezdim
Yok cnm🌸