Yani müslüman cin hocası.
Müslüman cinlerden kendinize huddam seçiyorsunuz demek.
Müslüman cinlerden kendinize huddam seçiyorsunuz demek.
Onların şartları öyle basit şeyler değildir. Şartlarını bu devirde kimse yerine getiremez. Size bir kaçını söyleyeyim de daha iyi anlayın. Namazlarını asla kazaya bırakmayacaksın. Hergün bir fakirin karnını doyuracaksın. Hayvansal gıda tüketmeyecek ve yendiğinde hoş kokmayan gıdalar sarımsak soğan gibi şeyler yemeyeceksin. Hergün gusül abdesti alacaksın. Ölmeyecek kadar yiyeceksin. Yalan asla söylemeyeceksin. Zaten bunların hepsini yapamasanda bir kaç tanesini yapsan bile bütün mahlukatlar arasında değerli olursun. Ayrıca, zaten sen cinlerden ilim akıl olarak daha üstünsün. Neyine gerek hüddam sahibi olmak.
Insanlarla ugrasamiyorum cinlerle hıc ugrasamam
Cevap
7Cevap
Müslüman cinlerin insanlarla işi olmaz, tamamen kandırmaca. Onların dünyası ayrı, bizim dünyamız ayrı.
Ya zaten iyilik amaclı kötülük değil
Onların dünyası ayrı ama bizi kendi dünyalarında görebiliyorlar
Hayır var kuran 'da yazıyor
o nasıl olacak. isteyen olabilecek mi
Onun çok aşamaları var. Bir örnek veriyim 40 gün boyunca hayvansal gıdalardan uzak durman lazım
Olup napacam?
O cin sana yardım ediyor sanırsam
İhtiyacım yok etmesin
Tabi Allah'ın izni ile ve hiç günah işlemicen hatta kadınların Yüzüne bakmayacaksın konuşurken yere bakıyorsun. SADECE helaline bakıyorsun
Ben bunu kendi kendime yapamıyor muyum da cinden yardım istiyorum?
Hayır huddam hocası olursan dikkat etçen
Lan istemiyorum istemiyorum. Ben şerefimle namusumla yaşarım yine cine falan ihtiyacım yok.
Senin adın serdar mı
Hayır değil
Var mı sende de
Onu olmak için çok meşakatli yollardan geçmen lazım.
Ben ben isterim
Hayır
hüddam ne demek
Müslüman bir cine hocalık yani yonlendiriyorsun
skm cinini
Öyle deme müslüman cinler de var onlar çok iyi.
banane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar