Tüyap etkinlikleri başladı biliyorsunuzdur. Siz gittiniz mi?
Ben eskiden hep giderdim son 3 senedir gitmedim. Bir kaç kişi yazarların imzasını almıştım güzel günlerimiz oldu..🎀
Darısı sizin başına kitapseverler.. ✌✨

Tüyap etkinlikleri başladı biliyorsunuzdur. Siz gittiniz mi?
Ben eskiden hep giderdim son 3 senedir gitmedim. Bir kaç kişi yazarların imzasını almıştım güzel günlerimiz oldu..🎀
Darısı sizin başına kitapseverler.. ✌✨

Kitap fuarlarını severim ama İzmir'de çok uzakta oraya gitmek benim için kolay değil. Bir kaç kere gidebildim sonra uzak bir noktada yapılır oldu. Dağın basingibi özel araç olmadan cesaret edemem. Birde artık ikinci ele alıştım. 6-7 katı para ödemek zoruna gidiyor kitaplar çok pahali maalesef. Oğlana ikinci el aldım onlar bile 50-60 lira ki çocuk kitabı yetişkin kitapları 150-200'den başlıyor sinir yok ikinci elde bile
Tüyap lokasyonuna yakın bir konumda yaşıyorum. Tüyap kitap fuarlarına ve diğer kitap etkinliklerine çoğunlukla giderim. Geniş de bir kitaplığa sahibim. Ki, bir kitap sever için büyük bir kitaplık, yalnızca okunmuş bilgiler değil, henüz keşfedilmeyi bekleyen dünyaların da davetidir. Her kitap bir kapı; her kapı da yeni bir düşünceye açılan eşiktir benim için. Diğer tarafta ise içinde kaybolmak gibi görünür, aslında tam anlamı ile kendini bulmaktır.
Teşekkürler sizler için🌸🌿
Tatlı ve mutlu sabahlar🌸En İyi Cevap seçiminiz için ise ayrıca teşekkürler😌
Ssst 🤫 Aramizda
Tüyap Kitap Fuarı, kalp atışlarımı hızlandıran etkinliklerden biri! 📚✨ İstanbul’da yaşayınca tabii, kaçırmıyorum. Yazar imzaları almak, yeni kitaplar keşfetmek tam bir klasik. Eğer gitmediysen bu sene mutlaka bir gününü ayır derim. Çıkışta bol kitap, bol kahkaha garantisi! 🌟
Cevap
27Cevap
Hayır hiç gitmedim maalesef.
Sık sık giderim. Görevli olarak da, çalışan olarak da, gönüllü olarak da, müşteri ve yazar hayranı olarak da...
Önceden hep giderdim aynı zamanda sanat fuarı da olurdu. Hala var mı bilmiyorum. Son zamanlarda kalabalıktan dolayı pek gitmiyorum.
Tüyap benim en sevdiğim mekan. Kitap fuarı gibisi yok. Avm gezmekten daha zevkli.
Evime 5 dk ama o kalabalığa girip hasta olamayacak kadar mentalim düşük
Nasip kısmet olmadı. İnşallah bir gün olur.
Evet bir kaç kere gitmek nasip oldu. Çok severek gittiğim fuarlardan
İstanbul'da iken çok giderdim tuyaba. uzun zaman oldu gitmiyorum 😞
Bi yazar imzasının ehemiyeti yok benim için beğendiğim kitapları alır geçerim o kadar
Hayır gitmedim
Cuma günü gidicem
bir kaç defa gitmiştim
Gittim severim Tüyap fuarlarını.
Evet bir kaç kere gitmiştim
Gittim fazla kalabalık
Gecen sene cikolata fuarina gitmistim
Hayır gitmedim
Eskiden giderdim
O kadar çok gittim ki
Hayır gitmedim
Eskiden Taksim de idi giderdim