Astroloji & Burçlar Hiç falcıya gittiniz mi? flaneurx Takip Et Master Yaş: 123 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Ben geldim simdin🤔🤔 Hiç falcıya gittiniz mi? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% Oğlak 10 ay Yok hiç gitmedim. Eskiden her mahallede vardı zaten ki biri de annemdi. Her akşam fal mı bakılır babam baktırıyordu. Kimi arıyorsa 😅 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% Koç 10 ay Astroloji & Burçlar konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hayır daha o kadar saf durumuna gelmedim ya da aklımı kaçırmadım. 🙄 :D sdfsd sözüm kimseye değil 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 41 , eic 68% Balık 10 ay kel ilacını bulsa başınan sürer benden aldığı üç beş kuruşla geçini sağlayan adam önce kendi geleceğini kurtarsın :D 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% Koç 10 ay Yok. Ayak üstü bam telimden vurdukları oldu ama :) 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% Aslan 10 ay Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sadece bir kere bir arkadaşın zoru ile gittim 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% Oğlak 10 ay Astroloji & Burçlar konusunda 429 cevap paylaştı. Özellikle falcıya gitmedim ama kahve falına baktırmıştım... 1 0 Yorumla
Neslihürvicdanıhür Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% Oğlak 10 ay Hiç gitmedim. Uyduruk şeyler dinlemek için para vermem. 1 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% Boğa 10 ay sen şimdi olmayacak şeyler söylediği için o falcıya bol parada vermişsindir 1 0 Yorumla
ibrahimc Takip Et Master Yaş: 31 Boğa 10 ay Mekan da baya iyi bu işte iyi para var galiba 1 0 Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% İkizler 10 ay Öyle şeyler gitmem.. gitmeyi de tavsiye etmem 1 0 Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% Balık 10 ay Hayır gitmedim gitmem aklım var çok şükür 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 99% Oğlak 10 ay Gaybı sadece yaratıcı bilir. 1 0 Yorumla
mutsuz_eşek Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% Terazi 10 ay Bir defa tarotuma baktırmıştım. 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 37 Oğlak 10 ay söyleseydin biz daha ucuza dolandırırdık seni 😂😂 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% Kova 10 ay Astroloji & Burçlar konusunda 505 cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yok hiç gitmedim. Eskiden her mahallede vardı zaten ki biri de annemdi. Her akşam fal mı bakılır babam baktırıyordu. Kimi arıyorsa 😅
Hayır daha o kadar saf durumuna gelmedim ya da aklımı kaçırmadım. 🙄 :D sdfsd sözüm kimseye değil
kel ilacını bulsa başınan sürer benden aldığı üç beş kuruşla geçini sağlayan adam önce kendi geleceğini kurtarsın :D
Yok. Ayak üstü bam telimden vurdukları oldu ama :)
Sadece bir kere bir arkadaşın zoru ile gittim
Özellikle falcıya gitmedim ama kahve falına baktırmıştım...
Hiç gitmedim. Uyduruk şeyler dinlemek için para vermem.
sen şimdi olmayacak şeyler söylediği için o falcıya bol parada vermişsindir
Mekan da baya iyi bu işte iyi para var galiba
Öyle şeyler gitmem.. gitmeyi de tavsiye etmem
Hayır gitmedim gitmem aklım var çok şükür
Falda isim olmaz inanmiyorum.
😂 hiç inanmam.
Gaybı sadece yaratıcı bilir.
Bir defa tarotuma baktırmıştım.
Hanüz kafayı yemedim :D
söyleseydin biz daha ucuza dolandırırdık seni 😂😂
Gitmedim
Hayir