Hiç pavyon a gittiniz mi?

Ben daha önce hiç gitmedim, aslında alkolde almıyorum, arkadaşım hiç pavyon a gitmediğimi bildiği için beni pavyona götürdü, Ankara matepe yi bilen bilir tamam dedim ordaki bir pavyona gittim, o alkol aldı bana da bir kahve getirdiler, içeri de her masada erkekler ve yanlarında mekanda çalışan kadınlar var, içeri de 35-40 kadın çalışıyor, hepsi de genç güzel nerden buluyorlar bilmiyorum. onlara içki içirirsen oturuyorlar, bir şişe içki içme bedeli 2 bin lira, sonra arkadaş sana bir deneyim olsun dedi yanıma konst mu nedir bir kadın oturttu. Kadına ilk defa geliyorum vs dedim kadın o ara gerçekten mi falan filan derken ben kadına hiç dokunmadım bile kadın 5 dk de fondip yaptı bir bardak içki yi, garson tekrar şişe açalım mı dedi, yok dedim kadın gitti, adı derinmiş şuymuş falan bişeyler anlattı, ilk defa geliyorum deyince sanırım hızlı hızlı içip hesabı kabartacaktı. 5-10 dk bile oturmadı. Neyse oturduk falan içerde parayı veren kadını alıyor masaya, kadınlar masa masa dolaşıyor. İçki içtikçe Kollarına toka takıyor garsonlar muhtemelen gün sonu ona göre para alacaklar, bi tanesi yazık ayakta zor duruyordu. Yanımdaki severek yaptığını söyledi de ben ihtimal vermedim. Belki de erkekleri söğüşlemeyi seviyordur. Bir hesap getirdiler 6.700 TL ebesinin nikahı, 2 konst 4 bin bizimkiler de 3700 lira, sonuç olarak daha gitmem 😅
Güncellemeler
9 ay
Birde sanırım dışardan kadın gelmiyor hiç, yani erkek geliyor mekanda çalışan kadın onun yanın oturuyor, yani kadınların gitme ihtimali yüzde 1 falan olmalı konsepte aykırı, içeri de çok kız var hepsi çalışan
Hiç pavyon a gittiniz mi?