Kültür & Sanat Çizimlerim iyi midir sayın arkadaşlar? ahmet_44 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Çizimleri mi nasıl buldunuz arkadaşlar Çam ağacı Noel baba Semazen Tesbih Cyclops , Tepegöz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çizimlerim iyi midir sayın arkadaşlar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 6 ay Kültür & Sanat konusunda 423 cevap paylaştı. Güzel olmuş kardeşim eline emeğine sağlık 😊🙏 1 0 Yorumla
LeylAsiye Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 101% 6 ay Yetenek var ama biraz daha üstüne girmen lazim sanki 0 2 Yorumla LeylAsiye 6 ay Gotmen* Yorumla LeylAsiye 6 ay Ya gitmen dicektim of Yorumla
ssuuddeeeeee Takip Et Xper 5 Yaş: 21 6 ay Noel Baba'nın tıp biraz kaymış semazende bir omzu engelli gibi yakında yere düşücek gibi onun haricinde güzel 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 6 ay Güzel güzel maşallah Lütfen... 🥺Ödülümü almaya çalışıyorum. Bana yardım edebilir misiniz?Buna üye olur musunn🥹 0 0 Yorumla
teKilla_iceLim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 6 ay hepsi çok güzell ama favorim tepegözz 0 0 Yorumla
aşkokuşkowqe Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Bu ne lan sjsjdjjdjd kötü tani 1. Sınıf çizimleri 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Kültür & Sanat konusunda 501 cevap paylaştı. Güzel bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güzel olmuş kardeşim eline emeğine sağlık 😊🙏
Yetenek var ama biraz daha üstüne girmen lazim sanki
Gotmen*
Ya gitmen dicektim of
Noel Baba'nın tıp biraz kaymış semazende bir omzu engelli gibi yakında yere düşücek gibi onun haricinde güzel 😂
Orta okulda senden daha iyi çizim yapıyodum bune 😂
Güzel güzel maşallah
Lütfen... 🥺Ödülümü almaya çalışıyorum. Bana yardım edebilir misiniz?
Buna üye olur musunn🥹
Abi kötü yorumlar varsa ciddiye al
hepsi çok güzell ama favorim tepegözz
Semazenin kafası niye öyle 😂
Bayağı geliştirilmen lazım
Yani geliştirilmesi gerekiyor biraz
Güzel olmuş eline sağlık🌸🙂
Bu ne lan sjsjdjjdjd kötü tani 1. Sınıf çizimleri
Semazen hoşmuş
Güzel bence
Mükemmel
Evet iyi