Başlangıç için iyiler ama Insan anatomisi üzerine çalışmalısın Leonardo da Vinci nin kitaplarından öğrenebilirsin. Belliki daha çok beden ve insan çizmeyi seviyosun. Ama diğer sulu boya ebru, yagli boya gibi bir çok dalda çalişırsan kendini geliştirirsin.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle doğru ama gizli yapınca imkanlar sınırlı oluyor
Boyle bişeye kim kızabilirki saçma ama oyle olsa bile bende lisede resim dersinde ögrendim çizmeyi yani netten vs bakabilirsin sen istersen her şey mümkün olabilir
Vakit kısıtlı iş güç yoğun oluyor. Resim çizdiğim bilenler özel kendileri için çizmemi istiyorlardı sıradan bir çizim olmaması gerekir. Günün yorgunluğu stresi fazlası yetiyor bu yüzden çizmek için gerekli motivasyon olmuyordu. Bıraktım bende
ne kadar süre eğitim aldın ki aslında güzel ama daha çok çalışman gerek ve resim için özel kalem, çizim defterleri var onlarla yaparsan daha iyi görünür
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Farkındayım durumlar bukadar diyelim eğitim almadım
ona göre yorum yapacaktım, hevesini kırmak istemem. başlangıç seviyesine göre fena değil ama ciddi teknik çalışman gerek, bir kursa yazılsan iyi olur ya da internetten bunun eğitimlerini veren kanalları takip et.
canının istediği şeyi çizdiğin için güzel çizebiliyosun yoksa başka şeyler çizmek istesen çizemezdin. bu işte şevk, arzu, istek, dirayet, aşk hepsi lazım
Ben ilk başladığımda ilk okuldaydım izlediğim porbolardaki sahneleri çizmeye çalışırdım güzelde çizerdim bir tane pic çizdiğim bir resmi hocaya göstermiş hocada bana afferim demişti bu yeteneğini geliştir daha detaylı çiz demişti 😂😂 o günden beri Leonardo gibi çizim yaparım