Kültür & Sanat Çizimler iyi mi? Verrücktes1Mädchen Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 315 Yapay Zekaya Sor İş yerinde can sıkıntısından çizdiğim çizimler iyi mi sizce 🙃 Çizimler iyi mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,6b cevap paylaştı. Evet çok iyi 1 0 Yorumla
_Ş-A-H_ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Harika, eline sağlık. İkinciyi çalacaktım. d 1 2 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl 🙃 teşekkürler, çal bakalm Yorumla _Ş-A-H_ +1 yıl Yukardan çeksen çalardım. d Detayı hoşuma gitti Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Milletin canı sıkılır resim çizer biz boş vakit bulamayız hayat bee 😂😂 2 14 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Bende bulamıyordum zar zor çizdim😅😅 Cevap sahibi +1 yıl Ama güzel çizmişsin eline emeğine sağlık yiğidi öldür hakkını yeme 😂😂 Verrücktes1Mädchen +1 yıl Teşekkür ederim🙃 Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim ne demek çizdiğin araç ne?😂 Verrücktes1Mädchen +1 yıl Volkswagen eski kasalardan hb Cevap sahibi +1 yıl Bende Golf diye tahmin ettim de Verrücktes1Mädchen +1 yıl Vw golf eski kasa evet Cevap sahibi +1 yıl Güzel çizmişsin eline sağlık 😊 Verrücktes1Mädchen +1 yıl Teşekkürler Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim yeter teşekkür ettiğin😂 Verrücktes1Mädchen +1 yıl Valla sıcaklardan otomatiğe bağladım😅 kb Cevap sahibi +1 yıl Sorun değil teşekkür ettiğin için teşekkür ederim 😂😂😂 canın sıkılmasın sonra birşeyler çiziyorsun 😂 Verrücktes1Mädchen +1 yıl İşe gideyim gene çizecem😅 Cevap sahibi +1 yıl Kaç kaç çalışıyorsun ne işi yapıyorsun böyle
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Mekanik olarak çok beğendim golf gti baya iyi olmuş 1 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl evet iyi teknik çizimi öğrenmek için herhangi bir kaynak kullandın mı 0 4 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Genel de kendi kendime öğrendim çizimcilere soru sordum vs ve kareleme yöntemi yaparak çiziyorum o çizimimi kolaylaştırıyor ve hızlandırıyor 🙃 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Bu paylaştığım çizimciler kareleme yöntemi ile çizilmedi ama kendimi ona alıştırıyorum Yorumla DigitalRuh +1 yıl nasıl yani kareleme objenin boyutunu belireli karelere mi bölerek çiziyorsunuz Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Aynen boş bir kağıda kareleri çizdim üstüne çizim yapacağım kağıdı koyuyorum altından kareler gözüküyor ve daha temiz bir çizim elde ediyorum🙃 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayrıntılar baya iyi ders almadan veya çıktı değilse doğal yeteneğin var ama bana göre çıktı gibi göründü yinede ellerine sağlık 0 4 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Çıktı yapmak daha zor pinterest programından beğendiğim resimleri çiziyorum hayal dünyam geniş değil 🤕 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğal yetenek hayal dünyan zengin olması önemli değil bi şeyler çiz dene yani ama şuda herkesin hayal dünyası geniş ve zengindir sadece farkına varman lazım bence Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Denemek lazm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dene bakalım prenses Yorumla
drwine Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Müthiş hocam, eline sağlık👍🏻 1 1 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Teşekkürler efendim🙃 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alttaki grafik tasarıma uygun 1 1 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Evet biraz da oto sanayi içeriğinde gittim😅😅 Yorumla
IRobin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Elin iyi..Ford Mustang 69 çiz bakalım.. Hacı seleks gibi araba modeli nedir öyle ilk kare.. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı. evt bır hayli guzel çizimler var , neden araba tamir üzerine yoğunlaşmışsın? 0 1 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Arabaları daha çok seviyorum o yüzden galiba 🙃 araba üzerine olmayan çizimlerim de var Yorumla
Chevalierrr Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Hayatımda kiskandigim tek yetenek resim çizenler muhteşem 1 0 Yorumla
atesbora Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Sanki çizim konusunda eğitim almış gibisin. Eğitim aldın mı? Çok iyi olmuş 0 1 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Hiç bir yetenek almadım kendi kendime öğrendim 🙃 Yorumla
doubleshot Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Yeteneklisin, boyutlandırmaların enfes. 1 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Çok güzel emeğinize sağlık hanımefendi 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 706 cevap paylaştı. Alttakinin dövmesi yapılır 🤤 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. gerçekten kaliteli çizimler. 1 0 Yorumla
Thought_catalog Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Güzel olmuş ellerinize sağlık ✨ 1 2 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Teşekkür ederim🤗 Yorumla Thought_catalog +1 yıl Rica ederim 🤗🌸 Yorumla
dobraerkek1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çok iyi ücretle cizermisin 0 4 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Arada bir yapıyorum ama çizerrim Yorumla dobraerkek1 +1 yıl Beni cizebilirmisin Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Portre çizemiyorum Yorumla dobraerkek1 +1 yıl Hadi ya Yorumla
Atyaprakkelebek Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl Bakarak mı çiziyorsun. 0 5 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Aynen 🙃 Yorumla Atyaprakkelebek +1 yıl Görsel zekan çok gelişmiş. Yeteneklisin. Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Matematiği sevmem ama kağıda gözümle ölçülendirme yapıp çizdim Yorumla Atyaprakkelebek +1 yıl Davinci demedim zaten. Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl 🙃 Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Logo tasarım işini bir düşün derim 👌 0 1 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Hayal dünyam geniş olması lazım onun için oda bende yok gibi bişey😅 araştırmak lazm Yorumla
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Evet maşallah keşke bende böyle cizebilsem 0 1 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Zor değil aslında🙃 önemli detaylı noktaları gözümüzle seçmemiz gerek sadece Yorumla
Inflaameess Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Bayağ güzel olmuşta araba'nın yarısı nerde? 0 4 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Pahalılıktan yarısı yok😅 Yorumla Inflaameess +1 yıl Ekonomi çizim işlerinede vurmuş 😂🚬 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Maalesef 🙁😆 Yorumla Inflaameess +1 yıl 😌😀 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Keşke iş yerim olsa da senin gibi elemanım olsa... 0 6 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Neden ki 🙂 Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Çizimler şahane. Keşke arkadaşım olsan çizim defterini calardim kesin. Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Vallaha bende iş yerinde yeni yeni başladım eskiz deftere çizmeye. Normal de evde çiziyorum kafam rahat şekilde🙃 Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Senin kafan rahat olmamalı bence Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Kafam rahat şekilde daha güzel çiziyorum en son çizimin rahibeydi😄😄 Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Bakiyiimmmmm Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Mk1 golf. Biraz daha büyüğünü yap yolla. 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 459 cevap paylaştı. 85 model bmw 316 mı o 0 1 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Hyr vw golf Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. iyi.. 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 958 cevap paylaştı. Süperr 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 518 cevap paylaştı. çok iyi. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 669 cevap paylaştı. çok çok iyi 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok güzel. 1 0 Yorumla
pale100 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl cetvelsiz mi çizdin 0 1 Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Bitiş noktaları cetvel🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Evet çok iyi
🙃 teşekkürler, çal bakalm
Yukardan çeksen çalardım. d Detayı hoşuma gitti
Milletin canı sıkılır resim çizer biz boş vakit bulamayız hayat bee 😂😂
Bende bulamıyordum zar zor çizdim😅😅
Ama güzel çizmişsin eline emeğine sağlık yiğidi öldür hakkını yeme 😂😂
Teşekkür ederim🙃
Rica ederim ne demek çizdiğin araç ne?😂
Volkswagen eski kasalardan hb
Bende Golf diye tahmin ettim de
Vw golf eski kasa evet
Güzel çizmişsin eline sağlık 😊
Teşekkürler
Rica ederim yeter teşekkür ettiğin😂
Valla sıcaklardan otomatiğe bağladım😅 kb
Sorun değil teşekkür ettiğin için teşekkür ederim 😂😂😂 canın sıkılmasın sonra birşeyler çiziyorsun 😂
İşe gideyim gene çizecem😅
Kaç kaç çalışıyorsun ne işi yapıyorsun böyle
Mekanik olarak çok beğendim golf gti baya iyi olmuş
evet iyi teknik çizimi öğrenmek için herhangi bir kaynak kullandın mı
Genel de kendi kendime öğrendim çizimcilere soru sordum vs ve kareleme yöntemi yaparak çiziyorum o çizimimi kolaylaştırıyor ve hızlandırıyor 🙃
Bu paylaştığım çizimciler kareleme yöntemi ile çizilmedi ama kendimi ona alıştırıyorum
nasıl yani kareleme objenin boyutunu belireli karelere mi bölerek çiziyorsunuz
Aynen boş bir kağıda kareleri çizdim üstüne çizim yapacağım kağıdı koyuyorum altından kareler gözüküyor ve daha temiz bir çizim elde ediyorum🙃
Ayrıntılar baya iyi ders almadan veya çıktı değilse doğal yeteneğin var ama bana göre çıktı gibi göründü yinede ellerine sağlık
Çıktı yapmak daha zor pinterest programından beğendiğim resimleri çiziyorum hayal dünyam geniş değil 🤕
Doğal yetenek hayal dünyan zengin olması önemli değil bi şeyler çiz dene yani ama şuda herkesin hayal dünyası geniş ve zengindir sadece farkına varman lazım bence
Denemek lazm
Dene bakalım prenses
Müthiş hocam, eline sağlık👍🏻
Teşekkürler efendim🙃
Alttaki grafik tasarıma uygun
Evet biraz da oto sanayi içeriğinde gittim😅😅
Elin iyi..
Ford Mustang 69 çiz bakalım.. Hacı seleks gibi araba modeli nedir öyle ilk kare..
evt bır hayli guzel çizimler var , neden araba tamir üzerine yoğunlaşmışsın?
Arabaları daha çok seviyorum o yüzden galiba 🙃 araba üzerine olmayan çizimlerim de var
Hayatımda kiskandigim tek yetenek resim çizenler muhteşem
Sanki çizim konusunda eğitim almış gibisin. Eğitim aldın mı? Çok iyi olmuş
Hiç bir yetenek almadım kendi kendime öğrendim 🙃
Yeteneklisin, boyutlandırmaların enfes.
Çok güzel emeğinize sağlık hanımefendi
Mükemmel, bana da öğret
Alttakinin dövmesi yapılır 🤤
Çok güzel beğendim 😊
gerçekten kaliteli çizimler.
Güzel olmuş ellerinize sağlık ✨
Teşekkür ederim🤗
Rica ederim 🤗🌸
Çok iyi ücretle cizermisin
Arada bir yapıyorum ama çizerrim
Beni cizebilirmisin
Portre çizemiyorum
Hadi ya
Bakarak mı çiziyorsun.
Aynen 🙃
Görsel zekan çok gelişmiş. Yeteneklisin.
Matematiği sevmem ama kağıda gözümle ölçülendirme yapıp çizdim
Davinci demedim zaten.
🙃
Logo tasarım işini bir düşün derim 👌
Hayal dünyam geniş olması lazım onun için oda bende yok gibi bişey😅 araştırmak lazm
Evet maşallah keşke bende böyle cizebilsem
Zor değil aslında🙃 önemli detaylı noktaları gözümüzle seçmemiz gerek sadece
Bayağ güzel olmuşta araba'nın yarısı nerde?
Pahalılıktan yarısı yok😅
Ekonomi çizim işlerinede vurmuş 😂🚬
Maalesef 🙁😆
😌😀
Keşke iş yerim olsa da senin gibi elemanım olsa...
Neden ki 🙂
Çizimler şahane. Keşke arkadaşım olsan çizim defterini calardim kesin.
Vallaha bende iş yerinde yeni yeni başladım eskiz deftere çizmeye. Normal de evde çiziyorum kafam rahat şekilde🙃
Senin kafan rahat olmamalı bence
Kafam rahat şekilde daha güzel çiziyorum en son çizimin rahibeydi😄😄
Bakiyiimmmmm
Mk1 golf. Biraz daha büyüğünü yap yolla.
Güzel
Çok güzell 💕
85 model bmw 316 mı o
Hyr vw golf
Iyi hos
Çok güzel olmuş
Ellerine sağlık çok iyi olmuş
Çok iyi
iyi..
Süperr
İki numara modern komünizmin simgesi olabilir.
Begendim baya
çok iyi.
Evet iyi
Evet
çok çok iyi
çok güzel
Efso yaa
Gayet iyii
Başarılı
Evet güzel olmuş
Gayet iyi.
Oha 😍