Profesyönel değilim, hiç kursada gitmedim, kalem vs şeylerde özel olarak yok kursun kalemle cizdim onun için sönük çizgiler bunları baştan diyim de yorumlarınızı ona göre yaparsınız :)
Marilyn Monroe Brigitte Bardot Türkan Şoray Audrey Hepburn Frida Kahlo
Gölgelendirmeleri biraz daha koyu renkde olan bir kursun kalem ile yapsaydin cok daha güzel dururdu canim 4B gibi mesela. Neden dersen siyah beyaz Kontrastin daha cok dikkat cekmesi icin. Göze o zaman daha his gelirdi. Özellikle Türkan Sorayin saclarini daha koyu yap derim. Hepburnun dudaklarinda sanirim biraz zorlanmisin oda yorumlardan okudugum kadariyl acele etmenden kaynaklanmisdir. Ben en cok Brigitte Bardotu begendim. Kesinlikle yeteneklisin kendini harcama derim. Basarilarinin devamini diliyorum 😊
Birilerini eleştirmek çok kolaydır. Çünkü kendi emek sarfetmedi, sadece alıcı gözüyle baktı, sanattan anlasa da anlamasa da Eleştiren en ağır dili kullanmaktan çekinmez. O sebeple; hazırlıklı ol.
Şahsen; çok ama çok güzel, profesyonelliğe benim anladığım kadarı ile pek bir şey kalmamış ama en alttaki sanki biraz yumruk yemiş gibi; o ablamız, yoksa abimiz mi bilemedim haricinde Hepsi kusursuz göründü gözüme; Eline emeğine sağlık :D
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Frida Kahlo yumruk yemedi ama büyük acılardan gecirdi kısaca anlatıyım.. Okuldan eve dönüşte bindiği otobüsün tramvayla çarpışmasıyla trenin demir çubuklarından birisi Frida’nın sol kalçasından girip leğen kemiğinden çıkmış. Kazadan sonra tüm hayatı korseler, hastaneler ve doktorlar arasında geçirmiş; omurgası ve sağ bacağının acısından kalan ifadedir belki o bahsettiğin, 32 kez ameliyat edilmiş ve çocuk felci nedeniyle sakat olan sağ bacağı ölmeden önece kangren yüzünden kesilmesi gerkiyordu. Eşine cok aşık bir kadın ama adam onu yıllarca hep aldatmış cok sevmesine rahmen kişiliği buymuş..
Ama ben çizimdeki yüz ifadesinden öyle gördüğüm için o yorumu yapmıştım. Gerçekten öyle ise Bu şunu gösterir; ilk defa gördüğüm birini Mükemmel yansıtmışsın. Tebrik ederim.
Bu yüzden pek bir yorum yapamayacağım ama kişisel fikrim gayet başarılı gibi.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
cok güzelmiş sanırım bunu ben cok yaşadım.. ama beğenmeyen nerdeyse yok onun için mutluyum bilmeselerde bilen insanlar belki kötü dicek olsada suanlık mutlu oldum ihtiyacım vardı sanırm
Sende ışık var eminim ama zirve karanlıktır unutma yanında fener getir. Daha iyi işler çıkaracağına adım gibi eminim. Çünkü sen farklılıkların peşindesin.
Valla bak tüm samimiyetimle söylüyorum o benim hayatımı okusa belki kendi hayatını bile unutur heralde :) Söz vermiyorum ama kafama eserse bir gün okurum ;)
hahaaa peki o zmn ben yazyım okumus ol kopyala yapıstır yaptım yorumdan idare et.:) kısaca suratı acılıdır kadının çünkü büyük acılardan gecirdi kısaca anlatıyım.. Okuldan eve dönüşte bindiği otobüsün tramvayla çarpışmasıyla trenin demir çubuklarından birisi Frida’nın sol kalçasından girip leğen kemiğinden çıkmış. Kazadan sonra tüm hayatı korseler, hastaneler ve doktorlar arasında geçirmiş; omurgası ve sağ bacağının acısından kalan ifadedir belki o bahsettiğin, 32 kez ameliyat edilmiş ve çocuk felci nedeniyle sakat olan sağ bacağı ölmeden önece kangren yüzünden kesilmesi gerkiyordu. Eşine cok aşık bir kadın ama adam onu yıllarca hep aldatmış cok sevmesine rahmen kişiliği buymuş..
Etkilenmedim desem yalan olur şimdi, en azından bizim tv deki boş iconlar gibi değilmiş. Gerçek acılarla yüzleşerek hayatına devam etmeye çalışmış..! Saygılar..
Çok beğendim ben de çok isterdim karakalem çalışmaları yapabilmeyi bunun için bir eğitim veriliyor mu yoksa tamamen yetenek işi mi? :)
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
tamamen yetenek cünkü genelde çizerken bin tane ölcü alıyorlarmış ben bodoslama girerim Marilyn monroe o özellikle sıfır olcü kadın tombul onun için :)
ya salakmısın sen seni inandirmak zorunda değilim hepsinin resmi pcmde actım paintten 4 parcaya bölüm resmi teker tekr yapboz şeklinde yerleştirdim ha bunu hala bilmiş bilmiş konuşarak uzatcaksan uzat anlyan biri gercegi söyledimi bilir gerçek yetenek çakma değil yani ok?
hayırlısı olsun ama unutma ki bu yeteneğin de var.. ne demiş einstein.. aslında her insan zekidir.. sen balığa ağaca tırmanamadığı için aşağılarsan o hep kendini salak sanır
En İyi Cevaplar