+1 yılİstanbul'a En Yakın Tatil Yerleri
Merhaba
Ülkemizin mega kenti İstanbul, her ne kadar trafiğinden ve kalabalıklığından şikayet edilse de şöyle bir gerçek var ki süphesiz en taşı toprağı altın şehrimiz.
Gerek tarihi yönü, gerek coğrafi konumu olarak burada yaşayan insanlar bence çok şanslılar.
İstanbul'un yoğunluğundan sıkılıp her tatil fırsatında şehirden uzaklaşmak isteyenler olduğu kadar, maddi ve zaman sıkıntısı sebebiyle İstanbul'a en yakın tatil beldelerine gidip huzur bulmak isteyenler de yok değil.
İşte onlar için İstanbul'da hem sakin hem huzur dolu en yakın tatil yerleri!1. Ağva

Göksu ve Yeşilçay arasında kalan bu cennet mekanı İstanbul'a sadece 100 km uzaklıkta. Yeşil doğası, koyları ve kumsalıyla İstanbul'da yaşayanların küçük kaçamaklar yapabileceği eşsiz bir yer.
Kilim Koyu, Saklı Göl ve Gelin Kayası da Ağva'ya gitmişken görülmesi gereken yerlerden.2. Enez

Enez, aslında Edirne'ye bağlı bir belde olsa da İstanbul'a olan uzaklığı 285 kilometre.
Doğasıyla, yeşiliyle tam bir ege kıyılarını andıran Enez'e gidip Saroz Körfezinin berrak ve mavi sularında serinleyebilirsiniz.
İstanbulluların en çok tercih ettiği tatil beldelerinden biri olan Enez'in manzarası da Yunanistan Semadirek Adası'dır.3. Kilyos

İstanbul'a en yakın ve kısa tatillerin vezgeçilmezlerinden biri de Kilyos.
Pek çok İstanbullu'nun haftasonu kaçamağı olan Kilyos'ta popüler beachler de bulunmaktadır.
Gitmişken muhakkak görülmesi gereken yeri ise tabii ki 1453 yılında dikilmiş İstanbul Fethi anısı olan çınar ağacı.4. İğneada

Yine Trakya topraklarında bulunan bir tatil mekanı İğneada fakat İstanbul'a çok yakın.
Tertemiz denizi, ormanları ve dereleriyle birlikte insana huzur veren güzelliklere sahip olan İğneada da kısa tatiller için cazip bir yer.
Daha önce görülmemiş ağaç türleri ve kuş sesleri ile güzel bir tatil geçirmek için birebir.5. Avşa Adası

Marmara Denizi'nin tam ortasında bulunan adalardan biri olan Avşa Adası yıllardır İstanbulluların en çok tercih ettiği tatil mekanları arasında yerini alıyor.
Deniz otobüsü ile 3 saatinizi alacak bu tatil yolculuğunun sonunda Avşa Adası'nın altın kumları ve tertemiz koyları ile buluşacaksınız.6. Riva

Beykoz'a bağlı olan Riva, diğer bir adı olan Çayağzı köyü olarak da bilinir.
Belde, doğa güzellikleri, şirin kumsalı ve cazip fiyatlarıyla yine İstanbulluların vazgeçilmez tatil yerlerinden biri.
Riva kalesinde gün batımını izlemek de paha biçilmez bir zevk.7. Kıyıköy

İstanbul'a 165 km uzaklıktaki Kıyıköy ise en çok kamp meraklılarının uğrak yeri.
Pabuç ve Kazan ırmakları arasındaki bu belde, temuz havası ve berrak deniziyle kısa zamanlı tatiller için en idealler arasında yer alıyor.
Benim tavsiyelerim bunlar, sanırım sizler Ağva'ya gitme konusunda kararsız kalmışsınız.
Bu durumda ben kesinlikle tercihimi Ağva 'dan yana kullanıyorum.
İyi eğlenceler 🎈
#Cassie25 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Tebrikler 😇 ödül az değil mi 🤪 ah ben Admin olacaktım 😂
- +1 yıl
@Dördüncümurat4 teşekkürler 😄 çek bahane eğlence şahane diyoruz biz.😄
- +1 yıl
Ne güzel 😇
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer kız arkadaşımla değil de sevgilimle gidecem deseydin yağmur gibi öneri gelirdi.. Çünkü, arada yorumlarda biraz da cinsel aktiviteden konuşulacak ya o zaman.. Ama şimdi ne cinsel aktivite var ne de bişey, iyi gene bunlar lez, bi diye yuh filan çekmediler..
Valla benim o havaliden pek tatil yapmadığım için bilgim yok.. Eğer gitmiş olsaydım seve seve her şeyiyle paylaşırdım.. :D10 Yorumla
ağva ve büyükadaya gittim ikiside çok güzel yerler bence büyükadaya gidin.
03 Yorumla- +1 yıl
ağvada akşam çıkıp vakit geçirilcek biyerler varmı
- +1 yıl
Mesela neleri güzel İstanbul oralar
rivaya gidin. karadeniz tarafına en çıkıntı yer var yarım ada gibi oraya gidin. tam denizin ucuna kadar gelin. sonra sevgiline orada birkaç şizofren ayağı yap, bir kaç korkutucu kelime fısılda. bunları söylerken de kendini denize atacakmış gibi davran. hayatı boyunca unutamaz :D
02 Yorumla- +1 yıl
kız arkadaşımla gidicem ve istanbul dışında biyer olmasını istemiyoruz
- Tatil & Seyahat konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılohhhh be millete bak hayatını yaşıyo
13 Yorumla- +1 yıl
kıskanmayalım :))
- +1 yıl
yok cadı ya ne kıskanacam benim için de gez
- +1 yıl
tamam senin için de gezicem :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Ağva'nın özellikle dere kenarı otelleri, Bungalow konseptli konaklamalar yılın bugünleri çok keyifli olabilir. Havalar biraz daha ısındığında bu kadar ideal olmayacaktır.
Polonezköy ve Riva taraflarında da, tesis olarak yani içerideki imkanlarla (orman yürüyüşleri, wellness / spa alanları, canlı müzikli akşam yemekleri vs.) çok keyifli olabilecek oteller mevcut.
Prens adaları genel olarak bir "ada havası" yaşattığı için hepsi keyiflidir ancak ben büyük olanlardan ziyade küçük ve butik olanını, Sedef Adası'nı tavsiye ederim.00 Yorumlaseçeneklerini erkek arkadaşımla hep deneyimledim bence en iyisi büyükada olur hem akşam çıkmak için mekan seçeneğiniz fazla olur hemde gezilecek birden fazla yeriniz olur bir de neyle gideceksiniz bilmiyotum ama ulaşım açısından da en kolayı adalar olur
10 YorumlaKesinlikle Sakarya'nın KARASU ilçesi. Yazları cıvıl cıvıl olur, deniz kum güneş, harika akşamlar, lunapark, çeşitli mekanlar, ilçeye yakın doğal güzellikler harikadır, plajı çok çok uzundur. Sakarya'nın merkezi olan Adapazarı'na 45dk mesafede. Bir çok doğal güzellik mevcut. Tatil için hem İstanbul'a yakın hem de mutlu bir sezon gecirebileceginiz nadide yerlerden biridir :)
00 Yorumla
+1 yılKendi arabanız varsa şile ağvayı tavsiye ederim. Orman/yeşillik içinde nehir kenarında romantizmi uçlarda yaşayacağınız çok tatlı oteller var. Plaja, saklıgöle hacıllı şelalesine, deniz fenerine ve daha birçok güzel yere gitmeniz açısından aracınızın olması önemli. Eğer aracınız yoksa adalar daha cazip olabilir.
Sevgiler...00 Yorumla
+1 yıl1. Sapanca ·
https://www.youtube.com/embed/oKM7Yi73vhs
2. Ağva ·
3. Kilyos ·
4. Riva ·
5. Polonezköy ·
6. Kerpe ·
7. Enez ·
8. Şarköy.Sen dee güzel bulursun
https://www.youtube.com/embed/0nx4iSFtbJY
Gezsen Anadoluyu
Dertlerden kurtulırsun
Gezsen Anadoluyu00 Yorumla
+1 yılAklıma Avşa adası geldi.. ama Ağvaya gitmediyseniz. Bu daha mantıklı bir tercih olur.
Bizim tatil planımız vardı Avşada ama iptal oldu teknik sorunlardan dolayı. Teknik sorun: benim işten atılmış olmam 😂😂😂 Size iyi eğlenceler.10 Yorumla
+1 yılbüyükada da panoramik otel var iskeleye yakın harika bi manzarası var, yanlız iki gün boyunca sıkıcı hale gelebilir, şile iki gün için en uygunu, sonuçta yaz mevsiminde en iyi şey denize gitmek, bunun en kolay seçeneğide şile soruna göre.
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. büyükada da panoramik otel var iskeleye yakın harika bi manzarası var,yanlız iki gün boyunca sıkıcı hale gelebilir, şile iki gün için en uygunu, sonuçta yaz mevsiminde en iyi şey denize gitmek, bunun en kolay seçeneğide şile soruna göre.
00 YorumlaBüyük adaya gidebilirsiniz oranın plajı temiz ve kumlu büyük ada içerisinde restaurant şezlong şemsiye ihtiyaçlarınızı karşılayacak şeyler var bisiklet kiralayıp güzel bir aktivite yapabilirsiniz adalar müzesi var gezebilirsiniz adaya uğramışken balık yemeden adadan ayrılmayın iyi tatiller
10 Yorumla
+1 yılAğva doğa olarak gerçekten çok güzel bir yer. İyi bir deneyim olur. Büyük ada'da güzel adalet arası gezebilirsiniz. Denizi de güzeldir. Şile'yi boş ver. Seçeneğini ikiye indirdim en azından :)
00 Yorumlakemerburgaz kumburgaz adalar şarköy avşa adası gümüşyaka marmara ereğlisi iğneada kilyos şile bozcaada gökçeada erikli saros
00 Yorumla
+1 yılAl arkadaşını binnarabaya git bartın amasra sahile kampınınyap ya da abat gölüne ata bin kamp yap daha ne uzağa gitcen
00 Yorumla
+1 yılAğva yı tavsiye ederim ağva deresi kenarındaki restaurantlar var aracınız varsa günübirlik ağvanın köylerini gezebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yıladaları tavsiye ederim,karadeniz dalgalıdır tat vermez adalar şimdi sessiz ve sakindir kafa dinlersiniz.tabi başka bir niyet yoksa:)
00 Yorumla
+1 yılVala ben pek Türkiyeyi bilmem bence sen bana öner 🤭🤭😂
10 Yorumla
+1 yılBursa Mudanya altıntaş ya da Güzelyalı orası çok iyi gelir sana
00 Yorumla
+1 yılSaklı göl güzel benim bildiğim birde Karadeniz evleri
00 Yorumla
+1 yılİstanbul temiz hava almak için agvaya git derim yeşillik rahatlatir
00 YorumlaHeybeli ada green beach gidilebilecek en güzel mekan kınalı ada falan gerisi hikaye
00 YorumlaAradan koca bir yıl geçmiş Tatil yapacak bir yer bulmuşsunuzdur büyük ihtimalle 🙂
00 Yorumla
+1 yılSilivri , kumburgaz, İstanbul’da beyaz bayraklı plajlar
00 Yorumla
+1 yılAğva ve şikeyi tavsiye etmem. Adalar güzel yerler temiz ferah. Rivayı da öneririm size
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. şilede çok güzel yerler var,büyükadada bulucağınız yer deniz kenarı rakıbalık mekanlarıdır sadece
00 YorumlaSileye yakin hacilli selalesi var orada guzel bi yer
00 Yorumlabüyükada is my favourite place especially on this season you should visit there.. drive bsycle and have a tour around the island :)
07 Yorumla- +1 yıl
hönk diye kaldığım an :D
- +1 yıl
daha da davosa gitmem...
Her ne kadar İstanbul desende İstanbul eski ilçesi Yalova öneririm. Vapurla karşıya geçip oradan Çınarcığa oradan kamp yapmaya Erikli Şelale orada kamp yapabilirsin. Bu arada, oraya veya başka bir yere bende dahil olmak isterim. 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen şikeye gitmiştim çok güzel yerler şikeye gidebilirsiniz Riva da olabilir tam tatil yerleri
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Asude-m Şile yazacaktım klavye şike yazmış kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yıl@Asude-m anladım sorun yok
+1 yılağvada çok güzeldir büyükadaya da günübirlik gitmenizi tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılKüçükçekmece taraflarında Merhabapastaneleri diye Bir yer var çok güzel tavsiye ederim tatlım basın expres caddesi taraflarında
10 Yorumla
+1 yılIstanbulu bende merak ediyorum elit plaj ve gezilecek yerler neresi rahat ve seksi giynip geze bilcemiz yerler
07 Yorumla- +1 yıl
Niye İstanbul seksi başka yerde değil
- +1 yıl
@diablok oralarda güzel giynip plajlarda tanga bikini giyse sorun olmaz degilmi
- +1 yıl
@diablok tesekkür ederim
Ablam bende büyükada ya gidin çok güzel diyorlar ☺️☺️☺️
00 Yorumla
+1 yılSapanca’ya gidin bunalın kiralayın çok güzel ve baya yakın İstanbul’a Şile ava çok sıktı yaaa
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle erikli çok güzel bi yer denizi tertemiz gece hayatı pek yok ama aşırı huzurlu bi yer
00 Yorumla
+1 yıl1-Avşa adası adanın meşhur şarapları var güzel bi yer.
2-bozcaada00 YorumlaÇok kıskandım ne güzel keyfinize bakın
10 Yorumla
+1 yılbatı karadeniz kıyıları
00 Yorumla
+1 yılKk Google a sor safariye sor? Soramıyor musun?
00 Yorumlaadalar
polonezköy
ağva
sapancaaa01 Yorumla- +1 yıl
Akasya duraginin çekildiği yer polenezkoy
Yalova termal
.. kuzuluk00 Yorumla
+1 yılSilivri Tekirdağ tarafı
00 Yorumla
+1 yılTek kelimeyle Ağva diyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Bebek nasıl
Sapanca
Avşa adası
İğneada
Erikli04 Yorumla- +1 yıl
hesabım kapandı yine
- +1 yıl
mesaj atsana bana
+1 yılBen Adaları tercih ederim özellikle hafta içi
00 Yorumla
+1 yılİstanbul’da gezinmiyorsa artık
03 Yorumla- +1 yıl
+1 yılTekirdağ Enez ya da Erikli güzel
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılbüyük ada hep merak etmişimdir
00 Yorumla Güzel bir şey olmuş ya
00 Yorumlaİstanbuldan nefret ediyorum artık
00 Yorumla
+1 yılağvaya gidin temiz hava alın ... :):)
00 Yorumla
+1 yılRiva sahil de güzel yerler
00 Yorumla
+1 yılDüzce karaburun 😌
00 Yorumla
+1 yılYunanistan
00 YorumlaKerpe
00 YorumlaD sikki hic biri
00 Yorumlaberaber gidelim :p
010 Yorumla- +1 yıl
olur... :D
- +1 yıl
bu yaz kızlara sözüm var, seneye gideriz.. :)
- +1 yıl
tamam sende gel.. :)
- +1 yıl
1 hafta antalyada olucaz... temmuz sonu gibi gitmeyi düşünüyoruz bakalım...
- +1 yıl
ettim bile.. :)
Çatalca olabilir.
00 YorumlaTartışmasız Riva
00 Yorumla
+1 yılAğva
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBebek beşiktas
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?