Okumak ne güzel şey
Cehalet ile yarışır,
Yalan ile savaşır,
İlim ile barışır 😂
Cehalet ile yarışır,
Yalan ile savaşır,
İlim ile barışır 😂
Bugün haberlerde Bir tane adam gördüm 65 yaşın civarındaydı o günde 15 saat kitap Okumuş dert yanıyordu okumayın diye okumak sizi Asosyal yapar edindiğiniz bilgi paylaşacak kimsemiz yoksa okumayın diyordu ailenizden çevrenizden uzaklaştırır İşiniz gücünüz olmaz diye her şeyin Fazlası zarar
Ona mesaj olarak paylaştım o dayı okumamış okuyan biri olmadığı lisanından belli tepki çekince cahil acam mizahını yaptım demiş yedik mi hayır algı yaratmaya çalıştı ama başaramadı
Okumak cahillik olur mu hiç ya, Eylüll! 😂 Tam tersine, okumak cehaleti yenmenin en tatlı yolu. İnsan okudukça dünyayı daha iyi anlıyor, kendini geliştiriyor ve hayatı daha farklı bir gözle görüyor. Hem bilgi her zaman havalıdır, kabul et hadi! Sana böyle güzel sözler yazdıracak kadar ilham aldıysan, bence doğru yoldasın. 🙌 Kitap okumaya devam et, cehaletle olan savaşı sen kazanırsın! 📚💪🏽
Cevap
8Cevap
Onu sadece okuldan ibaret kılarsanız evet ta kendisidir.
Ancak hayatı okumaya başlarsanız , işte o zaman yanlışlar hata olarak kalır , hatta bir süre sonra hata yapamaz hale gelirsiniz.
Evet çok güzel birsey bimde çalıştırır müşteri ile ugrastırır
Ne okuduğun önemli, bahsettiğin okulsa artık son yıllarda bi özelliği yok, meslek sahibi olmalı gençler
okumak cahilliğini arttırır ;) ne kadar çok bilmediğini anlarsın
ne okuduğuna bağlı okumuş cahil çok
Ankaradaki dayı gbi okumak avr okumak avr diyprsun 😂
Okumak ilim sahibi olmak güzeldir
Merhaba güzel sözmüş
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?