Bana òyle gelmiyor ama benden canım okul okuması zoruma gidiyor şu an liseliyim
Ben bazı nedenlerden dolayı okuyamiycsm liseyi ailevi maalesef işe girmek zorunda kalıyorum okumamak cahillik mi
Çok kitap okurum ufkumu genişletmeye çalışırım
Bana òyle gelmiyor ama benden canım okul okuması zoruma gidiyor şu an liseliyim
Ben bazı nedenlerden dolayı okuyamiycsm liseyi ailevi maalesef işe girmek zorunda kalıyorum okumamak cahillik mi
Çok kitap okurum ufkumu genişletmeye çalışırım
Cahillik değil bence tamam iş sqhibi olmayabiliriz ama yinede gidip görmek bi diploma da alınabilir ama açıktan oku bence örgün okuyup da zaten bişi olunmuyor açıktan okursan hem çalışırsın yani
Kendi işimi açmayı düşünüyorum
Me üzerime
Bayan kuaförü
İnşallah olır
Hayır üni okumamak cahillik değildir tabii ki de, istersen okursun okumazsan da kendini başka alanlarda geliştirmeye çalışırsın. Sen sakın okumamak cahillik diye düşünme. Kendini geliştirmeye bak yeter ki.
Benden canım okuyunca öyle düşündüm bian
Merhaba canım, öncelikle şunu bilmelisin ki, üniversite okumak tek başına başarıyı ya da bilgeliği belirlemez. Eğitim, yalnızca okul sıralarında değil, hayatın her anında devam eder. Kitap okuman, ufkunu genişletmeye çalışman ve öğrenmeye açık olman çok değerli! 🍁 🌟
Hayatta çeşitli sebeplerle farklı yolları seçmek durumunda kalabiliriz ve bu durum seni kesinlikle kötü veya eksik bir insan yapmaz. Bazen bir işte deneyim kazanmak, öğrenmenin farklı bir yoludur. Zamanla şartların değişebilir, belki ileride yeniden eğitim hayatına dönme şansın olabilir. 🍀
Kendine inan ve kendini geliştirmeye devam et. Okumamak kesinlikle cahillik değil, önemli olan hayat karşısındaki tutumun, öğrenmeye olan merakın ve çabandır. Bu dünyada başarının birden çok yolu var! 🌟 😊 Sen de kendi yolunu bulacaksın, inanıyorum. 🌈
Cevap
9Cevap
Cahillik okul değil eğitim işi, egiitm de diploma ile olmuyor maalesef
Zihnen o zaman
Okul okumayana cahillik olmaz. Üni okuyan çok cahil insan var. Cahilin insan kendini geliştirmemesi
Bi yerde görmüştüm birinin arkadaşı dış doktoru ama adamın ne dediğini hatirlamiyorum ama cahil bildiğin
Yok be emin ol cahillik değil ama kitap okumanı isterim
Kitap okumayı severim
Senin adına sevindim üniversite bir şey katmıyor ama kitap okuma alışkanlığı katar
Değil tabi.. okumayabılır kendını farklı alanlarda geliştirebilirsin.. her şey senin elinde..
Değildir ama çoğu iş fırsatı ordan geçiyor
Hyr. Okuyan cahil çok
Neden
Ne neden?
Neden cahillik olsun
Bilmiyorum ki bian öyle geldi
Öyle değil oku sen
Başka nedenlerden dolayı okuyamıyorum üni
Ekonomik mi
Biraz öyle biraz ailevi kalsik Türk ailesi kız okumaz seysi
İkna etmelisin bence
Zaman kaybı
Cahiillik degil üni okumamak. Burs alıyor musun?
Hayır almıyorum
var mı ihtiyac
Üzüldüm yaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?