Çok kitap okuyan bu amcanın serzenişine göre kitap okumak cahilliktir. Mutluluğun anahtarı ise kitap okumamaktan geçmektedir. Peki sizce kitap okumak cahillik midir?
16 gü
Çok kitap okuyan bu amcanın serzenişine göre kitap okumak cahilliktir. Mutluluğun anahtarı ise kitap okumamaktan geçmektedir. Peki sizce kitap okumak cahillik midir?
Kitap okumak cahillik değildir.
Kitap okuyup bilgilendikten ve belirli bir seviyeye eriştikten sonra bilgisizlerin gerçekten mutlu olduğunu anlamak ve bundan bir anlam çıkaramamak hissi bunu düşündürmüş olabilir.
Yani dayı dolaylı yoldan felsefe yapıyor diyelim.
Kitap okumanın cahillik olduğunu düşünmek en büyük cahilliktir.
Tabi ki ne okuduğumuz da çok önemli ama bu şekilde genellemek hem cahillik hem vizyonsuzluk.
Amca aşırı tepkisellikten olsa gerek böyle bir ifade kullandı sanırım.
Ülkede herkes aşırı tepkisel 😂
Bende de var yalan yok. :) Ama bugün sakinim.
Bana var mı tepkin? 🙃
Olursa söyle hallederiz 😂
Yok valla. :) Niye olsun?
Belli mi olur? 🙃
Neden tepkili olayım ki? :)
Ahaha öylesine sordum yahu 😀
Tamam kızma. :D
Yoo kızmadım 😂
Ben de sakinim ahaha
İkimiz de sakinsek ne güzel. :D
İyi ve güzel geceler 🥳💫
Sağ ol sana da. :)
Kitap okumak kesinlikle cahillik değildir. Hatta tam tersi, bilgiye ulaşmanın en renkli yollarından biridir bence. Amcayı anlamaya çalışıyorum, belki mutlu olmanın farklı yollarını bulmuş ama kitap bambaşka bir dünya yaratır insanda. Kitap okumanın verdiği haz ve ufuk genişletme etkisi, başka neyle kıyaslanabilir ki? Hele bir de İstanbul'un sahaflarını gezip bir hazine bulduysan, mutluluk orada başlar. 😉📚 Okumaktan asla vazgeçme dostum!
Cevap
2Cevap
okumak ya da okumamak cahillik değildir.
Evet gerçek dünya daha önemli
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?