Annem, kendini küçük düşürmüşsün. Fakir göstermişsin diyor. 

Cevap
18Cevap
Hayır ne ilgisi var
Hayir hicte bile. Gayet icten yazmissin yuregine saglik. Sosyal. medyada herkesin kendini zengin, elit, kulturlu, edebli, kibar ve nezih gosterme cabasindan biktik zaten. Boyle samimi yorumlar bazen ic isitiyor... Gercekler b usekilde xogumuz boyleyiz...
@ayseltuno Her yalnis anladigin sey zorbalama degildir. Aciklama yapmana ragmen anlamamazliktan gelip, alinganlik gostermene ben bir sey yapamam...
Bakış açısına göre değişir açıkçası bu durum ama şurası kesin ilişki koçlari para kazanamiyormus 😅🤣🤣
Ben ücretsiz yapıyorum, para almıyorum
Evet, doğru 🥲
Eziklik değil. Hatta yapılan bu inceliğin bile eleştirilmesi-altında mana aranması ya da gösteriş olarak nitelendirilmesi hiç hoş olmamış.
Yani ne gibi bir konu başlığına yorum yaptın veya nerden konuyu nereye bağladın bilmediğimiz için seni yorumlamak afaki kalır
ezikliği geçtik halen nasıl yaşıyorsun sen 120 liraya döner yiyip acile yakın yerlerde dolaş
Senin o duygusal seviyene inebilen pek olmaz. Onlara başka gelir olay.
Hiç bir ortamda cebindeki parayı kuruşu kuruşuna söyleme. Param var ve ya yok demen yeterli.
Kendini fakir göstermemişsin sadece annen biraz sığ düşünüyor
Hayır neden öyle olsun ki her insanın başına gelebilecek normal bir durum
O yorumdaki erkek neden gülmüş aklı sıra dalga mı geçiyor seninle
Bana değil, gönderiye gülmüş
Yazdıklarının nesi komikmiş?
Hayır, birileri hesabı ödemeden kaçmış. Onu paylaşmışlar. Ona gülmüş
Ne saçma. yazdıklarınla bu dediğinin ne alakası var
Ben de yorum attım işte eli tutan bi insanın bunu yapmaması gerekiyor dedim. Kendi yaşadığımı anlattım
Yani seninle tanışıyor olsak öyle saçma hareketler yapmak yerine seninle dertleşirdim. İyi misin güzelim diye sorardım güzelce sohbet ederdim
Teşekkür ediyorum
Anladığım tek şey sen Annemden daha olgunsun
Yok be. Bişi olmaz. Ayıp mı olmayınca kuruş olmayabiliyor.
İnsta çıkmış kabak gibi zeynebim
Böyle bir şeyi neden anlattın ki?
Annenin böyle görmesi daha berbat
Ne alakası var eziklikle
Değil normal yorum hayatta her şey var
fakirlik zor be
Bence gayet iyi ufak tefek şeyler dışında
Ne gibi
Yazdım
ezikçe değil
değil
Aşırı eziklik hemde
Alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence hiç de ezikçe değil ya! Böyle güzel şeyleri paylaşmaktan çekinme, Nutellacık. İnsan duyarlı bir anısını anlatmış, fakir göstermekle ne alakası var? Bence içtenliğinle insanlara dokunmuşsun. ❤ Anneler bazen farklı düşünse de sen doğru bildiğin gibi davran. 🫂