aklıma takılan birkaç şey var yorumlar mısıınııız? detayı yoruma yazcam.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ne yprumluycaz gece zihnim bok gibi shhshshs
bir erkek neden siz bir şey yaptığınızda aynı şeyi yapmaya çalışır. (çok uzun zamandır böyle) mesela tatile gidiyorsunuz. 1 hafta sonra o da gidiyor. sizin çok sevdiğiniz bi yere gidiyor orada story koyuyor. oraya yakın sevdiğiniz başka yere gidip 1 hafta önce storye koyduğunuz ‘aynı şarkıyla’ story koyuyor. (bu arada hiç konuşmadık )
Gönderme mi sence?
Bi karşılığı olursa yorumlarım
Yorumlarım
bir erkek neden siz bir şey yaptığınızda aynı şeyi yapmaya çalışır. (çok uzun zamandır böyle) mesela tatile gidiyorsunuz. 1 hafta sonra o da gidiyor. sizin çok sevdiğiniz bi yere gidiyor orada story koyuyor. oraya yakın sevdiğiniz başka yere gidip 1 hafta önce storye koyduğunuz ‘aynı şarkıyla’ story koyuyor. (bu arada hiç konuşmadık )
Gönderme mi sence?
İlgi çekmeye çalışıyor gibi kim bu nekadar taniyosun samimiyetin falan ne
1 yıldır takipleşiyoruz hiç konuşmadık hiç canlı görmedik birbirimizi.
bi de birkaç arkadaşının düğününe gitti. gelinle damadı çekip çekip koymaya başladı :d 1 yıldır takipleşiyoruz. geçen sene de gidiyordu koymuyordu. bi de 1-2 hafta önce babamın doğum günüydü. onu kutladık aile fotosu falan koyduk. ben yazdım işte canım babam falan diye. 2 gün önce annesinin doğum günüymüş, kutlamışlar. o da aile fotosu koymuş. canım annem falan yazmış. geçen sene ben koymamıştım o da koymamıştı
Peki senin resimleri falan beğeniyor mu hire hir aynı şeyleri neden yapsın bu adam anlamadım
Yaz bakalım. 😁
Gönderme mi sence?
Bence gönderme yapmaya çalışıyor.
hoşlanıyo mu sence?
Buna ayna etkisi deniyor, yani senden hoşlanıyor ve o yüzden seni taklit etmeye çalışıyor.
bi de birkaç arkadaşının düğününe gitti. gelinle damadı çekip çekip koymaya başladı :d 1 yıldır takipleşiyoruz. geçen sene de gidiyordu koymuyordu. bi de 1-2 hafta önce babamın doğum günüydü. onu kutladık aile fotosu falan koyduk. ben yazdım işte canım babam falan diye. 2 gün önce annesinin doğum günüymüş, kutlamışlar. o da aile fotosu koymuş. canım annem falan yazmış. geçen sene ben koymamıştım o da koymamıştı
Bunun o konuyla ilgisi olmayabilir, ama eğer o konuyla ilgiliyse arkadaş durumu BAYAĞI ABARTMIŞ demektir. 😂
hangisi :D
Hangisi derken?
bayağı abartmış dediğin :D
Yani senin babanın doğum gününü kutlayıp " Canım babam " yazarak ailenin resmini koymana karşılık onun da aile fotoğrafını koyup " Canım annem " yazarak paylaşması biraz fazla abartılı olmuş.
Buradaki ayna etkisinin ışıltısı resmen göz kamaştırıyor... 😂
Geçen sene de paylaşmış olsa alınmayacaktım😂 yani şey gibi geliyo dur o öyle yapmıştı ben de yapayım modu oluyo sanki😂 o ailesiyle koydu biz de koyalım gibi
Evet, ama bence onun yaptığı şey biraz abartılı olmuş. Yani senin yaptığın her şeyi taklit etmek zorunda değil. 😁
Mesela şöyle bir şey de var 😂 benim yükseklik korkum var. Storyde belirtmiştim. Böyle paraşütle atlayanlar, balondan atlayanlar, parkurcular vs var. En son çok yüksek bi köprünün üstünde yürüyen parkurcuyu paylaşıp korktuğumu belirten bir şey koymuştum. 2 gün sonra balona bindi😂 manzara fotoları videoları çekiyorum, profilimde reels var. O da çekmeye başladı ve daha önce reelsi yoktu. O da manzara videosundan reels yaptı. Profilim manzaralı ve deniz kenarı fotolarla dolu. Genelde tatile gidince foto atarım. O da öyle yapmaya başladı falan. Daha birçok şey var. Şarkılarla gönderme var.
Anladım kardeşim, anladığım kadarıyla arkadaş attığı her adımda seni taklit etmeye çalışıyor. 😂
Öyle gibi😂
Sor.
Gönderme mi sence?
Evet gönderme
hoşlanıyor mu sence
Hoşlanmasa neden yapsın
10 kelimeyi aşamazsa
Olue
Gönderme mi sence?
Yani ilgini çekmek istiyor olabilir
hoşlanıyor mu sence
Yazdıklarına göre öyle gibi iş arkadşın mı
hayır.
Evet buyrun lütfen
Gönderme mi sence?
Bu soruyu kaçıncı soruşun hatırlamıyorum artık. Bir insan sevdiği hoşlandığı insanın yaptığı şeyleri yapar. Kapat.
Evet
Gönderme mi sence?
Dikkat çekmek için yapıyor ama yazma, bu cesaretsiz bir hareket
hoşlanıyor mu sence
Sor bakayım
Gönderme mi sence?