Arkadaşlar çok yakın bir arkadaşım var bugün evlenme teklifi almış çocuk asker Teğmen şimdi ben olayları yakından şahit olduğum için arkadaşımın üzülmesini istemiyorum. Bu çocuk daha önce kız özel sektörde öğretmenlik yapıyor diye kızı eleştirip duruyordu. Atanamazsan evlenemeyiz falan filan. Etrafınmda ki adamların karısı hep memur vs Şimdi ben buradan buna bilendim zaten bunlar neyse yine barıştılar. Çocuk bugün evlenme teklif etmiş bir düğün salonunda buna sesli bir şekilde.. İyi hoş ne zaman yapacaksınız dedim Bir sene Suriye görevi varmış ondan sonra olurmuş o zamana kadar söz falan takmayacaklar. kanka dedim saçmalama bir sene sonra psikolojisi bozulur evlenmeyi yine erteler bir sene asker beklenir mi ortada söz olmadan dedim. Kanka en güzel günümü mahvettin hep böyle mantıklı konuşuyorsun falan dedi ya sizce ben mi haksızım Firdevs yöreoglu gibiymisim bu mantıktan çıkacakmışım şaka gibi
Yorum alabilir miyim haksız mıyım?
Güncellemeler
1 yıl
Yorumu olan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet haklısın ama keşke başka bir zaman söyleseydin. Adını koyup gitsin eğer ciddi düşünüyorsa benim nişanlım da polis okulunu kazanmıştı gitmeden nişan yaptık 9 ay bekledim sonra tayin oldu 1.5 senedir de maddi manevi toparlandık düğündür evdir mobilyadır derken düğünümüz de haftaya. Zaten pat diye düğün yapılmıyor süreç lazım en azından çocuk çalışıyor adı konardı o süreçte de maddi manevi birikim yapar dönüşte de nikah hazırlıklarına girişirlerdi. Öyle hadi evlenelim deyip hiçbir şey yapmadan gitmesi saçma. Ayrıca teğmen ama rahat olur orada canı sıkılır bile açıp tangolarda tinderlarda kız avına çıkmasın da artık
İşte ben de onu diyorum diyorum ki aile arasında bir söz takın işler ciddiye binmeden bir sene beklenir mi diyorum kanka üstüme gelme evlenme teklif etmesi de bir mucize ediyor kardeşim ne mucizesi ya hangi kızı bulacak bir sene onunla konuşan ya tabii ki de sana evlenme teklif edecek
Evet çok haklısın dediğim gibi zaten pat diye evlenilmiyor bir süreç lazım en azından orada olduğu süreçte bunun için hazırlık yapardı sadece mobilyalar beyaz eşyalar zaten 300-400 binden aşağı tutmuyor. E arkadaşın da birikim yapar çeyizini hazırlardı bir çatal kaşık takımı bile 4bin oldu. Şimdi bu oraya gider bir sene sonra dönerse boş döner sonra artık evlenme kararı netleşirse bir de maddi manevi hazırlığı sürer en az 1.5-2 sene bunlar 2030'a anca evlenirler
Dediğin mantıklı ama adam asker diyede bişeyleri tamkestiremiyor olabilir
Canım neyi kestirecek zaten iki senedir beraberler iki ay değil ki halen de aile arasında bir söz yani coşkulu bir söz yap yer tut demiyor kimse bu kız nikahla da gitmeye razı neyin kafası bir sene sebgili gibi kuru evlenmem teklifiyle beklemek
nişan olmadığı sürece evlilik teklifi boş
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!