Populizmi takip eder misiniz? Yaşantınızı ve zevklerinizi buna göre mi tayin edersiniz? Aynı renkte mi olmalıyız hepimiz?

Populizmi takip eder misiniz? Yaşantınızı ve zevklerinizi buna göre mi tayin edersiniz? Aynı renkte mi olmalıyız hepimiz?

Hayır. Bir şey ne kadar revaçtaysa, popüler ya da modaysa o kadar soğuyorum ondan. Herkesin dilinde olan bahsetmeye değer değildir.
Hayat ne kısa bir kareye de sığıyor bütün özeti, tek bir ânda da gösteriyor etkisini. Kadraja giren, öncekiler hep en önemlisi yüzündeki mimiklerden göz bebeğine kadar dikkat ediliyor. Oysa bir adım sonra kıyafetleri bedenleri siliniyor. Bir sonraki adım daha da silikleşiyor hatta en arkadakine saç bile çizilmiyor çünkü artık sadece bir gölge..
Ve hep en önde olmak isteyen, bunun için birbirini iten devasa bir topluluk
Parnaklarına sağlık %100 katılıyorum sana...
Teşekkürler
Benim sağım solum belli değil. Arada bir yerdeyim. Ne klasik ne de popülerlik. Zevkime göre uyan, yakışan, kafama yatan neyse odur. İster bir tat, ister bir trend ister bir akım olsun, cezbederse hayatıma dahil eder, etmezse dahil etmem. Mesela grup seks bu aralar baya popüler ama racona ters 🤣🤣 Dubai çikolatasını da denemedim, fıstıklı çikolata değil, fındıklı severim 👻
ASJFASKHJFASo sırada ''three some'' -Abi ben ne alaka :D:D:D Hala yemedim bu arada dubai çikolatası :D
Ahahaha “three some”un popülerliği geçti, dünde kalmışsın arkadaş 😂🤪
DÜşün o kadar aram yok işte popüler kültür ile :D
Yok o single olduğun içindir, genelde evli çiftler, evli çiftlere teklif ediyor “nowadays” 😂😂
Yaw sus sus :D Ben konu kapatıyorum sen yeni fanteziler türetiyorsun bad angel :D
Ne diyon ya tövbe Estağfirullah benle ne alakası var 😂😂 millet genelde şikayet ediyor böyle teklifler almaktan. Wallah benim bir ilgim alakam yoktur, yeminlen. Karanlık angel olabilirim, azıcık ucundan “dirty minded” bir troll da olabilirim ama o kadar da uzun boylu değil “twisted minded” diilim!!! 🤣🤣🤣
Puahahah :D:D
Popüler kültür kölesiyim, herşeyi alıyorum ve sonda da b0ktan çıkıyor 🤦♀️
Asnfasjlfaskflnas para var huzur var.
Sdgsfjssdfs
@psychoparadıse Teşekkürler😛
Rica ederim efenimmm.
Popüler olan şeyler ilgimi çekmiyor
Cevap
3Cevap
evet populer her sey bana gore. bu farkindaliga bu sene ulastim, populer seyleri doneminde yapmazsam aklim kalıyor ve uzerinden ne kadar zaman gecerse gecsin keske yapsaydim diyorum. bir yiyecek mi populer? onu yerim. bir kiyafet populerse onu giyerim. dubai cikolatasi populerken ve bircok insan lezzetinden bahsediyorken sirf "populer seylerden uzak dururum" inadiyla o seyi yapmamak aptalca geliyor bir daha 2025 yılını yasamayacagiz cunku
Garip bir bakış açısı ama beğendim.
tesekkurler kasimpati
(çiçek, kasımpatı)
Değil , çok değişik ve ne güzelim şey varsa popüler olduktan sonra iyice tadı kaçıyor , saçma sapan şeyler gerek yok , hepimizin aynı olması da gerekmiyor , farklılık güzeldir tercihim bu yönden jsn
Ne güzel söyledin çiçek parnaklarına sağlık
Teşekkür ederim 🌸💫
Rİca ederim (çiçek, kasımpatı)
Hiç değil sıkılıyorum en başta birisi benim sevdiğim şeyi sevince bile soğuyorum banelleşiyor zengin olsam her şeyimi kendime özel üretirim sksksk
Değil. Aykırı ruhum kapitalist burjuva sistemin, kast rejimiyle oluşturduğu alçaklığa boyun eğmeyi sevmiyorum 😎
İşte devrimci ruhu. İleride bişeyler planlarsam sana da haber edecem :D
Ben onu diykat çekmek için yaptın sandıydım :D
Popüler kültür zevkleri bana göre değil ama iyi yapılmış olunca keyifle tüketirim
Değerli görüşlerin için teşekkürlerr
Hayır şu an semaverde çay içiyorum... Doğada bunu hiç bir şeye değişmem. Biraz eski kalıyorum sanırım düşünce olarak ahhaha
Çoğu basmakalıp geliyor bana
Hayır, zevkime göre değil.
Hiç benlik değil.
Hiç alakam bile yok..
Yalan yok kolesiyiz 💁♀️
Ben bir popüler kültür kölesiyim
Hayır nefret ederşm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?