Espri yeteneğinize güveniyor musunuz? Kendimi övmeyi hiç sevmesem de bazen çok ince ve yerinde espriler yaptığımı düşünüyorum. :)

Espri yeteneğinize güveniyor musunuz? Kendimi övmeyi hiç sevmesem de bazen çok ince ve yerinde espriler yaptığımı düşünüyorum. :)

Ben trajikomik hikayeleri seviyorum. Kara mizah benim favorim. Moral bozan durumları tiye alabilmek gerekir ve bu biraz da gerçeklerden kaçış gibi benim için. Can acıtan olaylar karşısında delirmemek için mizahı kalkan olarak kullanırım diyebilirim.
Fark etmez
benim için hayat zaten gülmekten ibaret diyebilirimm..
"kendime bu konuda güvenmek demek" aslinda doğru cumle olmaz, çünkü benim hayat felsefem zaten eğlence üzerine kurulu😬🥳 yani her şeyden , her andan zevk alınmalı ve gülüp eğlenilmeli gözüyle bakarım hep. Hatta oyle ki bazen dozunu kaçırıp saçmaladığım da olabiliyor yalan degil 🫣🫣
Tesekkur ederim 🙏🥰🥰
Herkese tavsiye ediyorum aslinda, hayat başka türlü çekilmiyor cunku 😏 sürekli ciddiyet, sürekli stres, telaş nereye kadar
Mizah anlayışım daha çok ince espriler üzerine kurulu
Yerinde yapınca güldürmeyi de başarırım bence
Ama bazen insanlar anlamayınca gülmeyi ben üstleniyorum
Bir çok erkeğe göre kaliteli espri yapabilirim ve herkesin güldüğü şeylere gülmem bir çok şeyimde olduğu gibi mizah anlayışımın da kaliteli olduğunu düşünüyorum
Komik olduğunu zannedip cıvıklaşıyorlar ve açıkça söylüyorum esprisinin iğrenç olduğunu bir daha kendisine güvenip bu kadar lakayt davranmaması için he anlar, anlamaz o da onun tıyniyetsizliği 😇
Mizah anlayışı harika olan birine benziyorsun! 😊 Kendini övmek zorunda hissetmemene bayıldım, ama ince espriler candır ve zekanın ışıldadığı yerlerdir. Ben de komiklik konusunda kendime pek güveniyorum, özellikle böyle arkadaş ortamlarında “çaktırmadan güldüren” olmayı seviyorum. 😂 Charlie Chaplin tarzı bir mizah anlayışın var gibi fotoya bakınca hissediyorum, nostaljik ve zarif belki de. 👏✨ Bir gün karşılıklı espri savaşına var mısın? 😜
Cevap
21Cevap
Espri yaptığını zannedip gülümsenmesini bekleyen tiplerden değilim. 🧠 Ortak mizah anlayışım olan kişilere gülüp, güldürüyorum. Yay Burcu aurası diyelim. 💯
İyidir.. herkesin zaten kendine göre 1 mizah anlayışı vardır benimkisi de Anlamlı bir olayı esprili bir şekilde anlatmaya çalışırım..
O da güzel
Biraz karanlık ama samimi olmadığım ya da mizah anlayışını ve hassasiyet noktalarını bilmediğim kişilere fazla kara mizah yapmamaya çalışıyorum
Tabikide çok keskin ultra deha düzeyinde zeki bi insna okduğum için maşallah esprilerimde yine o seviyede kaliteli
Çok iyi o'dugunu düşünüyorum ama benim kendi kendine düşünmem yetmiyor.. Etrafımda söyler ve sever onların yalancısıyım :))
zekice esprileri severim laf olsun torba dolsun diye seviyesiz şaka yapan kimseleri itici bulurum
Her zaman yapamasam da her espriyi anlarım sjshs
Maalesef kendi şakasına kahkahayla gülen o kişi benim ya
Zeki, hafif ince alaylı ama kırıcı olmayan türden diyebilirim.
Ben kendimi övmeyi sevmem ama manevi abimle bir araya geldik mi gülmekten karnınız ağrıyor
Teşekkür ederim amin 🥹🥹
Güçlü olduğuna inanıyorum ki burada bile çoğu zaman konuşturuyorum mizahımı
pek komik oldugumu dusunmuyorum ama arkadaslarim espirilerimi seviyormus
hiç şakacı değilim ciddiyimdir çok nadir şaka yaparım
😏 olsun
Çok iyi diyemem ama idare ediyor
Günümdeysem fena değildir..
Kara mizah dahil her türlüsü var 😄
İyiyimdir, esnaf olmamın verdiği bir artı.
Güldürürken düşündürürümde 😀
Bencede gülerken neden güldüğünü düşünmekte önemli 😌
Anlıyorum ama konuşamıyorum💅
Seneye daha çok caliscam 🥹
Geliimiştir. Ama az mizah uygularım
Espriden anlarım ama yapamam
Istedigim zaman buz gibi istedgm zaman akıl dolu
cccccoooookkkkkk iiiiiiyyyyiiiiiiii
Fena sayilmaz
Berbat ben çok sıkıcı biriyim.
Sıfır
Eh işte