Selam
Geyik muhabbeti, soğuk espiri vs gibi konularla aranız nasıl yapılmasını ve yapmayı sever misiniz?

Selam
Geyik muhabbeti, soğuk espiri vs gibi konularla aranız nasıl yapılmasını ve yapmayı sever misiniz?

Genelde bir çok kuvvetlidir hatta çoğu zaman bir olay olduğunda veya bir şey olduğunu anneme gösteririm benim güldüğüm şeye o gülmez mesela ama en ince ayrıntısına kadar anlarım.
Selam gadası 🙃
Samimi olduğum insanlarla bu tür sohbetler içinde olmayı severim
Mizah anlayışım güzeldir ama herkes anlamıyor
Teşekkürler 💛
Ricalar💛
Ben kara mizah seviyorum ama kendi hayatım hakkında. Başka birinin hayatı veya başına gelen bir durum üzerine kara mizah yapmam. Ama kendime serbest. Önemli nokta da argom olmaz
Cevap
8Cevap

gayet iyidir efendim

Bayılırım. Mizah benim için bir sanat.
Şaka yapmam şaka da kaldırmam mizah anlayışım yok yapsalar bile acı laf derim kırılrlar o yüzden ne ben kimseye bulaşmıyrm ne bana bulaşmasınlr
Severim, hayatımda bolca kullanırım. Bana karşı kullanılmasını da sorun etmem.
Aşırı ciddi insanlar beni boğuyor, hayat enerjimi karadelik gibi emiyorlar. Onların olay ufuklarından olabildiğince uzaklaşırım.
Espriden anlamayan, bozulan insanla işim olmaz. Yeri gelir, geyik muhabbeti de yaparım, ama herkesle değil.
Haa ayrıca kendisiyle dalga geçemeyen insan da bana yaklaşmasın
İnsanın, başından geçen bir olayı, "lan bir gün şöyle bir mallık yaptım" diye anlatabilmesi lazım
Şaka ile aram yok. Ciddi konuşurum şaka sanılır
Kendime fazlasıyla güveniyorum.
Mizah anlayisim iyidir.. espiri kaldiramayanlara, Hemen alinanlarada hic tahammülüm yoktur
Mizahı severim.
çok üst düzey espri yaparım :)
Boş konuşmalardan çok hoşlanmam
Genel de iyidir
Çok değişken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?