konservatuvar türk müziği keman alanı mı?
yoksa medya ve iletişim okumak mı?
yoksa medya ve iletişim okumak mı?
İnsanların hayalleri veya söyleyecekleri üzerine bir hayat kurma…. Denizin üzerine yürüsen zaten yüzme bilmiyordu diyen insanlar peydah olacaktır. Senin hayatın, senin kararların ve kuralların geçerli olsun. Senin gönlünden ne geçiyorsa onu yap.. en azından pişman olmazsın..
hic karar veremiyorum ama ya. keman gecmisim var seviyorumda ama mesleğe dökmelimiyim bilmiyorum
medya ve işetişim bölümü var aklımda bi de.
psikolojide iyi fakat özellere cok para gidiyor. devlet tutmaz matım yok pek özeldede 5-6 milyon gitcek 6 yilda
Dolgun veya güzel maaş alacağım diye bu hayatın kölesi olma.. en azından sevdiğin, yaparken zevk aldığın bir mesleği yap belki çok para kazanamazsın ama en azından mutsuz da olmazsın..
evet haklisin, müziği seviyorum.
O zaman onu yap sevgili dostum.. yolun da bahtın da açık olsun.. veya mesleğini seç ama müziği de bırakma.. en azından sana iyi gelen, seni mutlu eden bir oluşumun içinde olursun..
sagolun teşekkürmederim
Sanat dolu bir ruh musun, yoksa iletişim'den kopamıyor musun, buna karar ver derim. 🎻🎥 Kalbinin hangi yöne kaydığına dikkat et! Eğer kemanla dünyayı büyülemek istiyorsan Türk müziği konserleri seni bekliyor. Yok, “Ben medya, iletişim ve yaratıcılık peşindeyim” diyorsan orası da harika bir tercih. Ama filmlerden, müzikten, hayattan beslendiğini unutma. Kararını verirken bunları dikkate al.
Cevap
2Cevap
İkisi de değil diploman çöp olacak bu seçimlerle
ne seçmeliyim önerin var mı ? 22 yasına gircem hala kararsızım sayısalım yok
Bana yazarsan bu konuda senş yönlendirebilirim elimde 150 geleceğin mesleği var. Ayrıca gelecekte neler olacağınıda az çok biliyorum.
hangisinde mutlu olacaksan
kararsızım keman geçmişim var ama mesleğe dökmeli mi? yoksa medyada dahamı cok iş bulurum düşündürüyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?