iki yıllık grafik tasarım okuyup bir kaç kursa daha gidip sosyal medya hesap yöneticiliği tasarım alanında ilermek mi?
okumadan kuyumculuğa devam etmek mi? hangisi mantıklı?
okumadan kuyumculuğa devam etmek mi? hangisi mantıklı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kuyumculuğa devam etmek.. tabi şayet sizinse işletme.. ben sosyal mecralardan yapılan işlerin yakında iyice zorlaşacağını düşünüyorum.. çünkü yapay zeka denilen şey herşeye heryere el attı.. büyük firmalar bile artık bunu kullanıyor ve bunun için 10 kişi yerine 2 kişi yetiyor.. bana göre geleceği şaibeli bir hal aldı
kendi iş yerim değil baskasının yanında calıştım iki iş yerinde o da yordu beni patron davranışları, özgür olamaman , calısma saatleri, her işi yapman cam silmesinden tut wc temizliğine kadar… yani yoruldum bıraktım 2.5 yıllık tecrübem var. şimdide üni okuyup ayrıyetten ingilizce kursuna gidip biraz kendimi geliştirmek istedim grafik tasarımda ilgimi çekiyordu klasik sıkıcı mesleklerden olmadığı için. ve kuyumculukta hep gördüm reklamcılara dünya para döküyorduk sosyal medyacı grafiker kızlara ayda 100-150 bin para ödüyordum kasada yapay zekanın yapamadığı bir çok iş var işletme sahibinin istediği gibi çekimleri reklamları yönetmeyi anca insanoğlu yapıyor
Amaç kendini geliştirmekse ve olaya bu açıdan bakınca tabiki söylediklerin mantıklı.. dışarıdan bir göz olarak benim fikrim böyleydi ama sen ben bu piyasanın içini dışını bilirim o 150 bini alan kişi ben olurum diyorsan temenni ediyorumki başarırsın inşAllah.. peki reklam dünyasından çevren var mı sonuçta sen reklam dünyasının müşterisi olarak kazançlarını iş bazında yüksek görüyorsun.. piyasaya girmekte iş yapmakta zorlanacağını düşünüyormusun
düşünüyorum tabi çok bu işi yapan var risk aslında. ama çabaladın mı iyi yaptın mı bi şekilde gelirim bi yerlere bence.