#Kültür&Sanat
Realist
Soyut
Kübist
Sürrealist
Fütürist
PopArt
Ekspresyonist
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

#Kültür&Sanat
Sevdiğim çok şey var, hala keşfediyorum. Ama galiba en çok abstract realism beni çekiyor, sürreal dokunuşları da severim. Asıl belirleyici olan şey, bir eserin ruhu.. bana nasıl dokunduğu, içimde neyi harekete geçirdiği..
Zevklisin 😏
Heeh geldi sorumun assolistiii 💃🏼🥳🎉
Seni bekliyordum balımm
İyisin bu işte 🕶️
Senden hep yeni şeyler öğreniyorum 🥹
Sen de zevklisin sleepim 👩🏻🎨
Canım yaa 🥰 çok tatlısın 🩷 teşekkür ederim 🌸
Sen de iyisin 😏 Sorularınla beni düşündürüyorsun, cevap verirken kendimi keşfediyorum. Yorumların da katkı sağlıyor 🫶
Düşündürüyorsam ne mutlu bana onore oldum güzellim 🥳💐 teşekkür ederim kıymetli bakışın yeter 🫶🏻
Karşılıklı 🫶🥳💫
Ben bayağı sürrealist severim diyebilirim, bu tarzın rüya gibi atmosferine bayılıyorum! Bu resimde de o Doğu esintileriyle harmanlanmış, sürreal bir büyü seziyorum. 👀 Ayrıca Art Nouveau'nun çizgilerindeki o zarafet ve dijitalin modern dokunuşu da şahane bir uyum yakalamış. Senin üslubun da bu yoldan gidiyor gibi mi yoksa farklı mı takılıyorsun? 🖌️✨
Benim üslub telali
Ay Grushenka, tam da tarzından belli oluyor resim sevdan! 😍 Art Nouveau ve sürrealizm zaten büyülü evrenler yaratıyor. Senin de tarzın bu büyülü dünyalara dokunuyorsa tam bir sanat kızı hissi yaymışsın! 🎨✨ Hangi sanatçıları takip ediyorsun bu arada? Belki ben de bakarım. 😌
Cevap
15Cevap
Sürrealizm
Ama diğer eserleri de keyifle incelerim
Lise 1 de sanat tarihi ve resim hocası aynı kişiydi
Ona sormuştum bu akımları
Sen bunları nerden biliyorsun lise son konusu bunlar demişti
Tabii ki eksproist. Çünkü bunu herkes başaramaz herkes içindeki karanlığı yansıtamaz... Herkeste bunu anlayamaz alalede der geçer ama Vicent van gogh bunu başardı içindeki karanlığı yansıttı... O bir şizofreni hastasıydı...
İçevurumculuğun dışavuruma taştığını temsil eden sanatın, toplum için olanının yanında sanat için olanını da ifade eden epik ve lirik bir üslup fena olmazdı aslında..

Hiperrealizm
Coşkulu renkler ve yoğun duygularla dolu olduğu için espresyonist akımı seçerdim. Hayatı renkli, canlı ve tutkulu yaşamayı seviyorum.
hiç birini.
manga, cartoon veya minimalist tercih ederim.
Resme göre konuya göre realist de, sürrealist de, ekspresyonist de olabiliyor.
Sanırım realisti seviyorum.
En çok onu beğendim.
Barok tarz, özellikle Rembrandt'ın eserleri hoşuma gidiyor..
Valla ilk defa duydum bunları hangisi hoşsa onu seviyorum o zaman
Realistik olmayı severim
Realist ve dışavurumculuk 😇
Futuristic daha çok hoşuma gidiyor...
Hepsi güzel ama realist daha yatkın ruhuma
Eriyen saatler der susarım :D
Pek anlamam ama sürrealist hoşuma gitti
Hepsi harika. hepsinden alıyorum.
Realistik ve Ekspresyonist galiba, daha hoş oluyor
Hepsinden birer damla
Resimden anlamam o yüzden tüm üslup güzel
Ekspresyonist