Kebelekler kendi kanatlarını göremiyormuş.
Düşünsene dünyanın en güzel şeylerinden birisin, ama güzelliğinin farkında değilsin...

Kebelekler kendi kanatlarını göremiyormuş.
Düşünsene dünyanın en güzel şeylerinden birisin, ama güzelliğinin farkında değilsin...

Bence insan vücudundaki atomların yüzde doksan dokuzunun, evrenin milyarlarca yıl önce oluşan yıldızlarından geldiğini bilmek “waoowwww” dedirtir; yani her birimiz gökyüzünün, yıldızların ve zamanın içinde parlayan minik birer iz, birer hatıra gibiyiz ve bu düşünce hem küçük hem de sonsuz hissettiriyor.
İçtiğimiz su 3 milyar yaşındaymış gibi. d
Bazen insanın kalbine değen bir cümle, bin kelimeden daha etkili olur. Hayatın sana sunduklarına değil, senin onlara kattığın anlamlara inanırım. Çünkü güzellik; kusursuzlukta değil, eksiklerinle bile parlayabilmektir. Her yara bir tecrübe, her düşüş yeni bir başlangıçtır. Kırıldığın yerden bile ışık sızıyorsa, hâlâ umut vardır. İşte o an, insanın kendi içindeki gücü fark ettiği andır.
İnsanın anne karnında önce anüsü oluşur. Sonra dudak anusten almış olduğu hücrelerle oluşur. Yani birisini dudağından öpmek ile anüsünden öpmek birbirinden çok uzak değilmiş...
Teşekkürler hasan teşekkürler.
Şimdi bu gereksiz bilgiyi beynimden nasıl silebileceğimi de söyle aşsdjlşa
Bİlemedim altan. Birisini öperken 10 kere düşün. D:D
Rimcilere farketmiyor demek sşdjlsa
Allah cezanı vermesin :D
Biliyor musun, insan kalbi öyle güçlü bir organ ki, kalp içindeki damarları uç uca eklesen neredeyse dünyanın çevresi kadar uzun oluyormuş! 🌎💓 Düşünsene, bu küçücük şey koca dünyayı sarabilecek kadar "bağlantılarla" dolu! Waoowww, değil mi? 😊
Waoowwww 😯
Ve birine sen benim dünyam kadarsın diye iltifat ettiğimizde aslında yalan söylememiş oluyoruz demi orçocum. d
Cevap
5Cevap
Deniz kabukları kulağına deniz sesi değil, kendi kanının akışını fısıldar.
Yani bazen huzur sandığın şey, aslında sensindir…🌺
En az detay kadar muazzam...
@wayxllass oysa ki biz bize melodi fısıldar gibi hissederiz hayat zaten hep zannetiklerimizin tersi değilmidir
Bir kadının ortalama kalp atışı, bi erkeğin kalp atışından dakikada yaklaşık 8 atış daha hızlıdır. Bazı şeylerin açıklaması bence🤔
Uha bu dünyayı baştan aşağı değiştirecek bir buluş. d
Meridyenler boylam boylamlar ekvator olur mesela
Kışlar bahar, ilk baharlar yaz mı olur jsjs
Rıza Tamer'in "Benden sonra" şarkısında 'Yıldız yatağından kalkar bu aşkı duysa' kısmında bahsettiği kişi, felçli ve yatalak komşusu yıldızmış.
Ama bu çok üzgünçlü bir bilgi :(
Evet öyle, senin verdiğin örnek de aynı şekil, ilk defa duydum ben mesela onu.
Kelebekler ile ilgili bende bir şey söyleyeyim, kelebekler aslında ayakları ile tat alır.
Çok iyi. Okumuştum sanırım bir yerde
Tüm maymunlar gıdıklandıklarında gülerler.🙊
Alın bu bilgiyi naparsanız yapın.
Gıdıkladığım maymun olmadı ama bulursam deneyeceğim teşekkürler golden hanım jsjsj
Onlar da sizi gıdıklasın🤪
Filler zıplayamayan tek kara memelisi hayvanlariymis🙀🙀
Zorlasak zıplar gibi duruyor sanki yav
😂😂 çokta zorlamaya gerek yok sanki altında ezilebiliriz
Aslında şu lunaparklarda zıplama ipleri var.
Onlarla bağlayıp bu duyguyu öğretmek lazım ya.
fil bir hop dese tüm lunapark sallanır 🎢🐘 dxdxffx
lkshdj
Californium elementinin 1 gram fiyatı 27 milyon dolar
Waowwwww
Dünya, yaklaşık olarak 6,588,000,000,000,000,000,000,000 ton ağırlığındadır.
Waowwww
Patlıcan Tarla, Bostan balığı demek miş
Patlıcan tarlada bostan balığı diye mi geçiyor 🫢🫢
Domates patlıcan hepinize waow şasdjla
Kafiyecimm sen waaoowwew sunn 😃
Bir waow çeksem karşıki dağlar yıkılır şlskdj
Estağfurullah kırrabiyecim o senin waowluğun. d
Yaaa muahh muahhh 🤭💕
KafiyeKırığı ile Ekmek Kırığı arasında çok fark yoktur ikisinide Süpürge ile kolay çekebilirsiniz 😂
Antimadde gramı 62 trilyon dolarmış 😄
Bir gülüşümün bedeli 315 kent trilyon milyar milyonmuş sjjsjsjs
Aklı sende olmayanı ısrarla yüreğinde taşımak
Tanıdık geldi. d
Bal arının midesinde oluşan bir yiyecek
Yemin et öyle bir şey mi varmış
Waaaooowww bak dedirttim shdhdhs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?