Selamlar, hadi biraz eğlenelim.. 😄 Mesela "ay ben aşka inanmıyorum, evlenmeyi de düşünmüyorum" cümlesini duyunca artık yav he he diyorum 😂 Keyifli günler.. 🍀🤘🏻
Duyduğum zaman yav he he dediğim tek cümle sen beni başkalarıyla karıştırma ben asla yalan söylemem 😂 ben asla ile başlıyorsa biri bilin ki kesin yalancıdır
Kişilik & Karakter konusunda 56,5b cevap paylaştı.
Seni seviyorum olabilir bu arada şansa bak görüşlerde gezerken soru sormuşsun :D günümüzde ben sevgi sözcüklerinin bir anlamı kalmadı yani bir kişi sizi daha tanımadan aşık oldum sensin olmuyor gibi şeyler söylerse yav he he deyip geçiştirmeniz lazım bence çünkü ben inanmıyorum. çok yapmacık geliyor ayrıca daha bir kaç gün tanıdığın birine seviyorum demek ayrıca yıllarca seviyorum diyenler bile aldatırken yani artık bir gerçekliği yok bu cümlenin ya da kelimelerin
Ya bunu bugün otobüste yaşadım. Bir tane yayık ağızlı bacımız "ayyy alem ettim kallem ettim o kızı işten attırdım. Sevgilisi de bana mesaj attı sevgilime varoş deme diye. Bende sende varossun sevgilinde hadi bayy" diyordu. Bende içimden yav he he kesin öyledir dedim. Çok basit biriydi.
Kişilik & Karakter konusunda 18,2b cevap paylaştı.
Seni çok beğeniyorum seni çok seviyorum sen gerçekten başkasını sana karşı duygularım gerçekten daha değişik sen benim için gerçekten önemlisin bunları gördüğüm yerde beni istemsiz bir şekilde gülme alıyor ndjdjjdjd
Aleyküm selam. Sanırım şu söze derdim "aslında öyle demek istemedim, sen yanlış anladın" çünkü bunları kırınca söylüyorlar. Ve artık söylenen sözlere de inanasım gelmiyor ⃀
Sorsak herkes Cook herkes modern herkes dürüst herkes karakterli ve özgür kız/erkek havalarında. Ama tabi ki alakası yok ben bu duruma fotoğrafta ki tepkiyi veriyorum mesela 😄
En İyi Cevap