Babam meyhanesi var ve oraya gidiyroum arada sırada ama sorun oluşturuyor fikriniz nedir?

Babamın iki tane meyhanesi var, büyükşehirde. Ama bu yüzden hayatımda çok fazla sorun yaşıyorum. Babamın işlettiği yerlerde ne dansöz girer, ne de kötü şeyler olur. Her gün oradayım, yardım etmeye gidiyorum, genellikle mutfakta çalışıyorum. Orada sadece şarkıcılar gelir, şarkılarını söylerler. Zaten gelenlerin çoğu tanıdık, babam da genellikle tanıdıklarını alır, damsız müşteri kabul etmez. Ama buna rağmen arkamdan bir sürü dedikodu çıkıyor. İnsanlar beni tanımadan, bilmeden, iğrenç şeyler söylüyorlar. Babam bu sözleri duyduğunda çok sinirleniyor, o insanları bulup korkutuyor, bir daha yüzüme bile bakamıyorlar. Yine de bu durum beni çok yordu. Mahallede, okulda neredeyse hiç arkadaşım kalmadı. Herkes ön yargıyla yaklaşıyor, kimse işin aslını öğrenmek istemiyor. Bu yüzden başka bir şehirde üniversite okumak istiyorum. Yeni bir ortamda, kimsenin geçmişimi bilmediği bir yerde sıfırdan başlamak istiyorum. Ama babam buna izin vermiyor. Çünkü annem yok, babamın tek arkadaşı benim. Onu da çok seviyorum, o yüzden hem gitmek istiyorum hem de onu yalnız bırakmaktan korkuyorum. Hayatım bir yandan babama olan sevgimle, bir yandan da insanların önyargılarıyla sıkışıp kaldi napicam?

Güncellemeler
8 ay
Babamın çevresi aşırı geniş onların kızları benden büyük ya da aşırı egoist oluyorlar bolluk zenginlik içinde büyüdüm ama onlar gibi değilim normal bir hayat sürüyorum ama hiç arkadaşım yok avm gidip gelebileceğim sahilde oturacağım kişiler yok
Güncellemeler
8 ay
+ arkadaş edinince babamı öğreniyorlar ve beni kullanmaya çalışıyorlar bu yüzden direkt engelliyorum 1 hafta önce kuzenimin arkadaşinin ablası ile tanıştım kızla yakın olduk kız babamin mesleğini öğrenince sürekli bana oradan yer ayirtmami ve indirim yapmamı istiyordu babama söyleyince küfür edip kıza engelliyordu
Babam meyhanesi var ve oraya gidiyroum arada sırada ama sorun oluşturuyor fikriniz nedir?