Babam trip atıyor?

Babam 2 ay izin aldı 2 haftadırda evde sabah 6-7 gibi uyuyordum akşam 4 te kalkıyordum yanlız kalıyor evde sıkılıyor diye erken yatmamı söyledi 3 te uyumaya başladım gündüzleride onun yanındayım akşamları boş olduğum günler pc den lol oynuyorum bu gün akşam evdeyken aradı oyundaydım bende gel maksatlı aradı kapattım hemen tekrar aradı efendim dedim arıyorum gelsene dedi şu an işim var birazdan gelirim dedim suratıma kapattı 2-3dk sonra öldüm gittim yanına küstü trip atıyor konuşmuyo benle 50gb akk li 1 interneti 1 apartman kullanıyoruz maddi durumumuz yeterli olmadğı için filan değil aylık 10 bin tl lik bir gelirimiz var sırf babamın fantezisi sonuç öyle oluncada internet yenilendikten 2 gün sonra 3 mp hıza düşüyor ping olmaması için sadece geceleri girebiliyorum ben sırf bu adam yanlız kalmasın diye gece oyun oynamıyorum erken yatıyorum gündüz yanında duruyorum birlikte televizyon izliyoruz sohbet ediyoruz filan akşamda 2 el oyun oynadım diye böyle trip atması saçma değil mi? çağırmasındaki sebebte bir uygulama indirmiş kredi kartını oraya entegre edememiş.. ne yapmam lazım yani? bu böyle yapınca evden kaçasım geliyor kendi evimde var benim üstüme 20 yaşındayım gidip kaçasım var.
Babam trip atıyor?