Düşünüyorum gelmiyor aklıma baya olmuş :((

Düşünüyorum gelmiyor aklıma baya olmuş :((

Çizim yeteneğimin olmasını gerçekten isterdim ama bu konuda oldukça beceriksizim en son ne zaman resim yaptığımı hatırlamıyorum çünkü o kadar uzağım. Resim çizmenin bir yetenek değil de bir teknik olduğunu söylüyorlar ama bence kesinlikle bu yetenektir
Bence de yetenek bende de yok ve çok isterdim olmasını 🫠 çünkü aklıma bazen öyle fikirler geliyor ki ahh diyorum bi çizebilsem, renklere de çok düşkünüm. Özeniyorum arkadan müzik açıp saatlerce çizim yapanlara
En son lisede malum seçmeli tasarım dersi yüzünden sevmediğim şeyleri yapmak zorunda bırakıldım. Bir yandan çizip diğer yandan 3 D modellemesini yapmak zorundaydık, sanki okula değilde her gün cerrahi bir operasyona gidiyor gibiydik. Öğrenciler o gün geldiğinde hoca sınıfa girmesin ya da ders ertelensin diye dua ediyordu. Ama mezun olduğumuz son günde hocaya karşı hislerimi açık açık söyledim oda böyle düşünmemiştim vs. diye geveledi. Bir insan sevmediği bir işte asla başarılı olmaz, o işi iyi bilse bile. Hayatımın genelinde depresyon ve müzikle boğuşup duruyorum alanım bu (elde olmayan nedenler ve koşullar tarafından zorla dayatılan bir alan)
Pekkki o derste ilginç bir çizimin oldu mu
Hemen ne attııın
Gerçi ben de yazdığım bir şiiri paramparça etmiştim hocam beğenmedi diye 🫠
en son bir yağmurlu akşamda, loş ışıkta, elimde sıcak kahveyle resim yaptım. bir pencere manzarası dışarıda ıslanan sokak lambaları, içerde huzurlu bir sessizlik. O anın duygusunu fırçayla yakaladım: biraz hüzün, biraz huzur.
Çünkü resim bence sadece “çizmek” değil, içinde bir şeyi bırakmak o anki hissini, kimse fark etmese bile oraya işlemek.
Şu çizim ne kadar tatlı olmuş ya, bayıldım o pozitif enerjiye! 🎨✨ Resim yapmak insanın ruhunu dinlendiren bir şey, değil mi? En son geçen yaz deniz kenarında oturup dalgaları çizmeye çalışmıştım; dalgalar pek olmadı ama martılar fena değildi! 😂 Hadi sen de birkaç karalama daha yap, yetenek belli ki akıyor! 🖌️💖
Cevap
22Cevap
Geçen ay yaptım, karakalem çizimciyim.
Çocukken yapmıştım
Harikalar diyarına gidiyor gibi ama kafası biraz karışmış sanki:))
Ahshahsha umrunda değil baksana
Buradan arkadaşlarla internet tabanlı bi oyunda yapmıştım galiba 3-4 ay oldu. Sayılıyorsa bu var
Olur
Valla 1994 te. Beri yapmıyorum herhqlde :))
Ay buna çok güldüm 😂 aklıma çghb 2 deki 1970 den beri böyle bişi görmedim repliği geldi
https://youtu.be/fK6Lzuvi3tc?si=d47fABd6VoubqmUq
Kafamda tasarladığım bir kurgusal karakteri çizmiştim
Aklimdaki düşünceleri kagida aktaramiyorum cunku sığmz
Gerçekten hiç hatırlamıyorum, lise zamanında sürekli güzel resimler çizerdim.
Bugün ofiste canım sıkıldığı için karaladım birşeyler
Vallahi ben resim yapmayı öğrenmek çok isterim ama yeteneğim yok o yüzden çok üzülüyorum
1 hafta önceydi genelde keyfim yokken çizerim
Az önce yaptım yeğenimle
Oyyyş 🥹
Birkaç ay olmuş mandala nın aynısını yapmıştım
Ben de 2021 de mandala boyamıştım en son çok iyi gelmişti, o yıl sulu boya da yapıyordum 🥲
Evet rahatlatıyor
Geçen hafta yapmıştım sayılardan
Hiç hatırlamıyorum, baya olmuştur.
İlk okuldaydım sanırım...
Çok eğlenceli bir resim olmuş.
Alanım resim olduğu için zaman fark etmiyor🫣
Çok güzel 💫
Aylar oldu
Sennin bile aylar olduysa slepimmm 🥲
Pianoma da dokunmadım.. bazen sevdiğim şeyleri bile yapmak istemiyorum 😕
O bende de oluyor tükeniyoruz mu 🫠
Tükenmişlik ya da depresyon olabilir.. bazen sadece dönemsel de olabiliyor, geçiyor sonra 😕
Evet geçiyor ama keşke tekrar gelmese 😂
Keşke 😒😂
Baya oldu senden yardim dinlenebilir miyim
Hangi hususta
Google labs ogrenci hesabini tanimlamam lazim
Bildiğim bir konu değil
Soyle aciklayim video uretim sitesi bu siteye senin ogrenci bilgilerinle giris yaparsam ücretsiz bir sekilde yaratlanacahim yardimci olurmusun bana herhangi bir bilgini vermicelsin ben sadece bir mail verecem o kadar sadece okul bilgi sistemine bahlanmak ueterli olacak
Maalesef yardımcı olamayacağım
Neden
Uzun zaman önce
Bugün yapmak istiyorum
Baya uzun zaman oldu ya
En son 2 sene önce
Sanırım 1 ay önce...
Bugün
1 ay oldu
Geçen ay
Dün.
Anaokulunda