Ben her gün yapıyorum ve çok severek yapıyorum zor olsa da zevkli bir şey çizim yapmak 😄
Bence bu sitede resimle sanatla ilgilenen insan çok çok az 😒
Bence bu sitede resimle sanatla ilgilenen insan çok çok az 😒
Sen herhalde şu yetenekli olanlar grubun'dansın
Cin ali kare araba yapmak yerine ortaya gerçek anlamda bir şeyler çıkarabileceğimi bilsem bende çizerim neden çizmeyim?
Bir ara denemiştim çizgiler çekiyorsun içine insan çiziyorsun belli basamakları vs vardı tam hatırlamıyorum
Dün akrilikle çalıştım olmayınca arkadaşıma verdim tam onluktu yılan çizdim
Şaka bir yana geçen hafta model çizdim güzeldi sanırım
(:
tuvalle yaptım aslında cidden bir yılan çizdim arkadaşım geldi beğendi ben pek sevmediğimden verdim
Cevap
9Cevap
Bir kaç yıl önce
Resim sanatına hayranım ama ne yazık ki hiç yeteneğim yok. Bir ara bayağı üzerine düştüm ama olmayınca bıraktım.
Dün karaladım ama resim denmez bi proje eskizi diyelim
Kaç yıl oldu artık çizmiyorum. En sevdiğim hobimdi, ama ona bile hevesim kalmadığını farkettim şu an
Öncelikli işlerimi halledip başlamak istiyorum ben de 🥲
Maalesef. Zorunlu olduğumuz şeyler için zevklerimizden ödün vermek gerekiyor bazen
Bu soruyu okuyunca uzun zamandır resim yapmadığımı fark ettim. Zaten pek resim yeteneğim yokturr 😃🎨
Çocuk gelişim dersi alırken hikaye yazmıştım, sanırım o zaman yaptım ☘️
Keşke yeteneğim olsaydı isterdim yanj
İste sıfır sıfır yetenek olunca yetinmek zorunda kalıyorum 😅😅😅😅
😔😔😔😔😞
Bir şey sorcam resme bakıp resim yapabilmek veya bazı şeylere bakıp çizebilmek yetenekmidir?
Aslında elim yeteneklide işte öyle akıldan çizemiyorum bir yolu var mı sence oysaki hayal kurmayı seven bir insanım
Teşekkürler deniycem başka tavsiyelerin olursa söylersin
ben de çok severdim saatlerce uğraşirdim artik zaman bulamiyorum geçen sene yapmiştim en son
Enson 2-3 ay önce yaptım
5 gün önce falan
2 sene olmuştur sanırım.
İlkokulda 😅
Kursta yapmıştım en son
Emekliye ayrıldım
Karakalem portre konusunda iyiyim
Oho kaç yıl geçti 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?